liberinteleorman.ro

Violatorul a predat în Alexandria

24 iulie 2014
Advertisement

Monica Vasilescu

catuseNinel Șerbănescu, în vârstă de 64 de ani, acuzat că a abuzat sexual șapte copii, a predat la un liceu din Alexandria. Acesta a fost profesor de filosofie, imdiat după ce a ieșit din închisoare, acolo unde a intrat după o condamnare într-o speță asemănătoare. Bărbatul a fost dascăl și la o unitate școlară din București, unde a predat cursuri de limba chineză.

Potrivit Parchetulului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, procurorii, împreună cu poliţiştii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, au percheziţionat locuinţa unei persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale, victimele fiind opt copii cu vârste între 5 şi 10 ani. Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Presa centrală semnalează faptul că bărbatul căuta, în apropierea școlilor copii neînsoțiți, pe care îi ademenea și îi ducea în locuri necirculate sau în scări de bloc, unde îi viola. Înainte de 1989, violatorul a fost ofiţer MApN şi activa la Direcţia de Informaţii Militare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

O jumătate de secol, de la eliberarea deținuților politici anticomuniști

Următorul articol

„Pentru mine a fost mai greu să mă calific, ştiam că alegerile vor fi câştigate sută la sută” – Interviu cu Nicolae Bădănoiu –

Cele mai recente articole de Actualitate