Violatorul a predat în Alexandria

în Actualitate/Dezvăluiri

Monica Vasilescu

catuseNinel Șerbănescu, în vârstă de 64 de ani, acuzat că a abuzat sexual șapte copii, a predat la un liceu din Alexandria. Acesta a fost profesor de filosofie, imdiat după ce a ieșit din închisoare, acolo unde a intrat după o condamnare într-o speță asemănătoare. Bărbatul a fost dascăl și la o unitate școlară din București, unde a predat cursuri de limba chineză.

Potrivit Parchetulului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, procurorii, împreună cu poliţiştii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, au percheziţionat locuinţa unei persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale, victimele fiind opt copii cu vârste între 5 şi 10 ani. Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Presa centrală semnalează faptul că bărbatul căuta, în apropierea școlilor copii neînsoțiți, pe care îi ademenea și îi ducea în locuri necirculate sau în scări de bloc, unde îi viola. Înainte de 1989, violatorul a fost ofiţer MApN şi activa la Direcţia de Informaţii Militare.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*