liberinteleorman.ro

Victor Drăgușin AMENINȚĂ consilierii locali ai Opoziției cu plângeri penale

Primarul Drăgușin a trecut la un alt nivel al lipsei de cuviință publică, pe lângă modul neadecvat în care se comportă în general în funcția pe care o ocupă. El a amenințat consilierii locali ai Opoziției cu plângeri penale, în cazul în care nu susțin proiectele de hotărâre privind vânzarea unor terenuri către anumite persoane, între care se numără și un apropiat al acestuia, implicat în controversa privind exploatarea ilegală a pădurii Vedea.

Victor Drăgușin este acuzat de favoritism în ceea ce privește proiectele de vânzare a unor terenuri. Consilierul local Gabriel Bulumac a făcut public faptul că acesta, împreună cu anumiți colegi care s-au împotrivit proiectului, a fost amenințat cu plângere penală. El a vorbit în cadrul ședinței de Consiliul local despre suspiciuni de corupție și practici nedemne de un reprezentant al comunității locale.

„Uluitor! În ședința de Consiliu Local de astăzi, actualul primar m-a amenințat pe mine și pe consilierii locali că dacă nu vom vota proiectele de hotărâre pentru vânzarea unor terenuri, cei care au depus cereri în acest sens, ne vor face plângeri penale. Ei bine, unul dintre aceste proiecte a fost vânzarea unui teren către prietenul dumnealui, cel care și-a însușit o bună bucată din pădurea Vedea și a construit acolo o locație de alimentație publică cu piscină. L-am întrebat dacă locația prietenului dumnealui are autorizație de funcționare de la Primărie, s-a făcut că nu știe, iar domnul secretar general al instituției a spus că nu îi trebuie, că acolo e pensiune. Cum aș putea să votez vânzarea unui teren către un individ care a furat din pădurea orașului? Cum aș putea să votez vânzarea unui teren pe care se desfășoară activități de alimentație publică, dar fără autorizație de funcționare? Șocant, dar prietenul primarului NU are o astfel de autorizație! Oamenii ăștia chiar nu mai au rușine, bun simț, simțul ridicolului??? Cât de jos putem coborî? Cât ne mai zbatem în mocirlă? Până când mai acceptăm umilințe venite de la acești indivizi? Nu le e rușine de cei care au autorizații și își plătesc taxe și impozite? Pădurea este a cetățenilor, NU a celor apropiați de actualul primar! Jos labele de pe pădurea orașului!”, a spus Gabriel Bulumac.

Citiți și Piscina ilegală construită în Pădurea Vedea trebuie DĂRÂMATĂ!

EXCLUSIV: Dosar PENAL pentru pădurile vândute ale Alexandriei. Schema prin care suprafețe din fondul forestier au fost împărțite apropiaților lui Drăgușin

Construcții ilegale în Pădurea Vedea, pe fond forestier. Autoritățile nu au făcut verificări din lipsă de sesizări

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Mașină răsturnată, la Zimnicea: Un tânăr a ajuns la spital

Următorul articol

Asfalt pe pat de nisip – o rețetă teleormăneană prin care se reface DN 52

Cele mai recente articole de Actualitate