Veste bună pentru angajații ANAF Teleorman: Floriana Mitroi rămâne SUSPENDATĂ

în Actualitate/Justitie

Veste uriașă pentru unii dintre angajații ANAF Teleorman, care au avut de suferit în cursul timpului din cauza atitudinii necorespunzătoare pe care a avut-o la locul de muncă, în instituția publică a statului, Floriana Mitroi. Șefa de la Inspecție Fiscală a fost suspendată din funcție la sfârșitul anului trecut, pentru abaterile disciplinare grave săvârșite, însă a acționat în instanța de la Teleorman decizia și a câștigat. La Curtea de Apel București nu a mai avut succesul pe care gurile rele spun că i l-ar da unii magistrați din județ și a pierdut. Potrivit minutei instanței, în cauza care avea ca obiect suspendare executare act administrativ, judecătorii au decis să admită recursul și să respingă cererea de suspendare făcută de Floriana Mitroi. Soluția este definitivă.

Reamintim că Inspecția Fiscală din Teleorman a fost blocată doi ani, iar inspectorii Curții de Conturi au descoperit un prejudiciu de jumătate de milion de euro, bani pe care statul nu îi mai recuperează. Cu toate acestea, nimeni din conducerea instituției nu a luat atitudine împotriva abuzurilor. Cel mult, Floriana Mitroi era urmărită cu ajutorul jandarmilor când venea și pleca de la birou, acolo unde nu făcea nimic, pentru a fi pontată la final de lună.

EXCLUSIV: Inspecția Fiscală din Teleorman este complet blocată! Prejudiciu de peste jumătate de milion de euro

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*