liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria joacă în semifinalele Turneului ,,Tineret Speranțe”

8 iunie 2016

universitaea alexandriaLuni, pe terenul sintetic din cadrul Complexului sportiv de la Buftea, Universitatea Alexandria a câștigat cu 1-0 meciul împotriva echipei Armonia Dolhești (Suceava), reușind să se califice în semifinalele Turneului final de ,,Tineret Speranțe”, unde o va întâlni pe Vasas Femina Odorheiu Secuiesc chiar pe terenul acesteia. La acest turneu mai sunt calificate echipele Olimpia Cluj și CSS Târgoviște.

Echipa trimisă în teren de Călin Pistolea a fost următoarea: Georgiana Seceanu, Ștefania Ivan, Georgiana Gologan, Patricia Jderu, Cristina Șerban, Andreea Diță, Cristina Tudorache, Ana Boldeiu(Casiana Chișereu 69), Andra Olaru, Maria Sima(Roxana Ghinea 50), Iulia Săvescu. Marcator – Cristina Tudorache.

Echipa alexăndreană s-a calificat la acest turneu dintr-o grupă cu Real Craiova, Viitorul Drobeta Turnu Severin si Grup Scolar Nucet, obținând următoarele rezultate:

Universitatea Alexandria – Grup Scolar Nucet 12-0

Universitatea Alexandria – Viitorul Drobeta Turnu Severin  6-0

Universitatea Alexandria – Real Craiova 1-1

Grup Scolar Nucet – Universitatea Alexandria 0-7

Viitorul Drobeta Turnu Severin – Universitatea Alexandria 0-1

Real Craiova – Universitatea Alexandria 2-4

”A fost un meci destul de dificil, adversarele noastre reușind să-și creeze câteva ocazii importante de a marca însă am scăpat fără a primi gol din acele situații. Țin să apreciez ambiția și dorința fetelor de a juca fotbal, unele dintre ele deși resimțeau dureri musculare, au ținut să joace și să își ajute colegele, altele neputând evolua din cauza accidentărilor, și-au încurajat colegele de pe margine. Consider că această calificare este rezultatul unei munci de mai mulți ani și sperăm să continuăm prin evoluții cât mai bune și în meciurile următoare”, a spus Călin Pistolea.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Autoarea Liliana Hinoveanu a lansat ˇProză 9” la Roșiorii de Vede

Următorul articol

Ion Pena, scriitorul interzis, intre eroii neamului de la Alba Iulia

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.