Universitatea Alexandria joacă în semifinalele Turneului ,,Tineret Speranțe”

în Sport

universitaea alexandriaLuni, pe terenul sintetic din cadrul Complexului sportiv de la Buftea, Universitatea Alexandria a câștigat cu 1-0 meciul împotriva echipei Armonia Dolhești (Suceava), reușind să se califice în semifinalele Turneului final de ,,Tineret Speranțe”, unde o va întâlni pe Vasas Femina Odorheiu Secuiesc chiar pe terenul acesteia. La acest turneu mai sunt calificate echipele Olimpia Cluj și CSS Târgoviște.

Echipa trimisă în teren de Călin Pistolea a fost următoarea: Georgiana Seceanu, Ștefania Ivan, Georgiana Gologan, Patricia Jderu, Cristina Șerban, Andreea Diță, Cristina Tudorache, Ana Boldeiu(Casiana Chișereu 69), Andra Olaru, Maria Sima(Roxana Ghinea 50), Iulia Săvescu. Marcator – Cristina Tudorache.

Echipa alexăndreană s-a calificat la acest turneu dintr-o grupă cu Real Craiova, Viitorul Drobeta Turnu Severin si Grup Scolar Nucet, obținând următoarele rezultate:

Universitatea Alexandria – Grup Scolar Nucet 12-0

Universitatea Alexandria – Viitorul Drobeta Turnu Severin  6-0

Universitatea Alexandria – Real Craiova 1-1

Grup Scolar Nucet – Universitatea Alexandria 0-7

Viitorul Drobeta Turnu Severin – Universitatea Alexandria 0-1

Real Craiova – Universitatea Alexandria 2-4

”A fost un meci destul de dificil, adversarele noastre reușind să-și creeze câteva ocazii importante de a marca însă am scăpat fără a primi gol din acele situații. Țin să apreciez ambiția și dorința fetelor de a juca fotbal, unele dintre ele deși resimțeau dureri musculare, au ținut să joace și să își ajute colegele, altele neputând evolua din cauza accidentărilor, și-au încurajat colegele de pe margine. Consider că această calificare este rezultatul unei munci de mai mulți ani și sperăm să continuăm prin evoluții cât mai bune și în meciurile următoare”, a spus Călin Pistolea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*