liberinteleorman.ro

Un turc, suspect în cazul femeii tranșată, originară din Teleorman

11 aprilie 2024

Un afacerist turc, Cam Abdulkadir, a devenit principalul suspect în cazul crimei oribile de lângă autostrada A1, conform informațiilor furnizate de surse din cadrul poliției. Mascații au efectuat percheziții joi la locuința acestuia, în cadrul anchetei.

Potrivit datelor publice de până acum, femeia care a fost ucisă și ulterior tranșată și aruncată în zona autostrăzii A1 ar fi fost prostituată. Cel mai probabil, aceasta a fost omorâtă de către client.

Femeia era cunoscută pentru practicarea prostituției în apropierea autostrăzii A1, locul în care au fost descoperite părți din corpul său. Identificată ca fiind Bitfoi Gheorghita Mirela, originară din Zimnicea, Teleorman, dar cu domiciliul în sectorul 5 din București, aceasta a fost dată dispărută la începutul lunii martie.

Se pare că victima ar fi fost abuzată constant de iubit. Ea era orfană de ambii părinți, iar sprijinul ei era sora cea mare.

Reamintim că zilele trecute cadavrul femeii, ascuns într-un sac, a fost găsit în Dâmbovița, pe marginea autostrăzii București – Pitești, de o echipă de muncitori care a sunat la 112. Surse din poliție spun că trupul era dezmembrat, iar bucăți din acesta au fost găsite la câtiva zeci de metri distanță sub un pod.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Controale medicale gratuite pentru boli de inimă, diabet și hepatitele B și C, în Teleorman

Următorul articol

Un pesedist candidează pentru Primăria Alexandria sub sigla AUR

Cele mai recente articole de Actualitate