liberinteleorman.ro

Un pesedist candidează pentru Primăria Alexandria sub sigla AUR

În cursa pentru Primăria Alexandria apare un nou nume: Bogdan Doncea, profesor de religie, în vârstă de 47 de ani, care își propune să intre în cursa pentru a conduce destinele orașului sub stindardul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR). Doncea, care deține funcția de director adjunct la Liceul Tehnologic nr. 1 din Alexandria, a fost anterior consilier local din partea PSD.

Motivându-și alegerea de a candida sub culorile AUR, Doncea a subliniat că decizia sa se bazează pe susținerea fermă pe care proiectele sale o primesc în cadrul acestei formațiuni politice. „Am ales să vin în AUR pentru că toate proiectele mele sunt susținute necondiționat”, a declarat Doncea, joi, într-o conferință de presă.

În ciuda trecutului său în cadrul PSD, Bogdan Doncea afirmă că nu a părăsit partidul, ci a făcut un pas către AUR. „Am o experiență, am avut două mandate de consilier local. Nu am plecat din PSD, ci am venit la AUR”, a adăugat Bogdan Doncea.În fapt, candidatura ar fi un sprijin pentru PSD, existând posibilitatea ca după alegeri Bogdan Doncea să voteze cu ambele mâini proiectele PSD, aceasta fiind o strategie ca partidul roșu să aibă o majoritate solidă.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Un turc, suspect în cazul femeii tranșată, originară din Teleorman

Următorul articol

Ștrandul Vedea se redeschide. Cât costă biletul

Cele mai recente articole de Actualitate