liberinteleorman.ro

Un agent economic care NU deține autorizație de alimentație publică, tolerat în centrul Alexandriei

12 decembrie 2023

Consilierul local al municipiului Alexandria – Gabriel Bulumac arată o nouă problemă serioasă cu care se confruntă orașul. Primarul Victor Drăgușin este direct implicat în favorizarea unor agenți economici, punând în pericol sănătatea publică prin anumite ilegalități pentru care nu se sesizează nicio autoritate în domeniu.

Unul dintre cazurile semnalate de Gabriel Bulumac este legat de construcțiile noi de alimentație publică din zona Centrului Cultural Teleorman, fără a ține cont de respectarea normelor legale. Se pare că agentul economic vânzător de hamburgeri în zonă nu deține autorizație de alimentație publică. Situația poate deveni cu atât mai complicată cu cât în zonă sunt și unități de învățământ.

„Jertfă – Unire – Mântuire sau cum ar spune actualul primar: Hamburger – Prietenie – Interese. În semn de respect pentru sacrificiul eroilor, chiar lângă monumentul dedicat Centenarului Marii Uniri, nea Victoraș – reconstructorul Alexandriei, lasă să funcționeze, ba chiar aprobă construcții noi, pentru un agent economic care NU deține autorizație de alimentație publică. Un sfat pentru agenții economici corecți, care plătesc taxele și autorizația de alimentație publică: nu mai fiți naivi și nu vă mai plătiți autorizațiile pentru alimentație publică, mai bine vă împrieteniți cu nea Victor și totul vă merge bine Agenții economici corecți ar trebui să fie atenți pe cine votează la următoarele alegeri! Rog cititorii care au curiozitatea să verifice listele cu agenții economici ce dețin autorizație pentru alimentație publică și își dau seama că sunt mai mulți prieteni ai bătrânului primar, care nu au autorizație, să scrie în comentarii. Împreună suntem puternici!”, transmite Gabriel Bulumac.

Este vorba despre omul de afaceri Vili Bragadireanu, acuzat că nu deține autorizație de alimentație publică, iar unele dintre construcțiile sale sunt în afara prevederilor legale.

Am arătat de nenumărate ori că, prin relațiile strânse dintre primarul Drăgușin și familia Bragadireanu, în special cu firma Stef`s Team SRL, această companie a beneficiat de contracte publice directe și a asigurat servicii de catering pentru municipalitate în mod repetat. Stef`s Team SRL face parte din portofoliul Casa PaPaCip, fiind unul dintre principalii furnizori de servicii de alimentație pentru Alexandria și un pericol pentru alimentația publică se pare…

Citește și: EXCLUSIV! “Afacerea Pa!Pa!….Cip” – Dosar penal pentru Victor Drăgușin, după ce a închis ochii la faptul că restaurantul prietenului său funcționează ilegal de ani întregi

Contractul de 90.000 de euro pentru mâncarea deținuților, obținut de o firmă de casă

Schema firmelor de casă din Alexandria – Afaceriștii din cercul de interese al puterii locale

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Nicolae Ciucă, președinte interimar la PNL Teleorman – Unele glume se scriu singure

Următorul articol

Accident la Zimnicea: 4 persoane au fost rănite

Cele mai recente articole de Actualitate