liberinteleorman.ro

Nicolae Ciucă, președinte interimar la PNL Teleorman – Unele glume se scriu singure

11 decembrie 2023
Advertisement

Umor involuntar la PNL. Într-un episod ce pare desprins dintr-un scenariu de comedie politică, Nicolae Ciucă s-a numit singur președinte interimar al PNL Teleorman, în cadrul unei ședințe a Biroului Politic Național desfășurate luni. Această mutare stârnește zâmbete și ironii în rândul observatorilor politici, având în vedere că Nicolae Ciucă, autonumit la conducerea liberalilor teleormăneni, nu a dat milităria jos din pod nici la centru, din contră, în nici doi ani de la preluarea mandatului a dus partidul în cel mai slab procent din ultimii ani, după cum arată toate sondajele.

Pe lângă numirea lui Nicolae Ciucă în funcția de președinte interimar, în ședința Biroului Politic Național s-a decis și dizolvarea Biroului Politic Județean al PNL Teleorman.

În acest context politic nou, reamintim că Nicolae Ciucă a dat, în urmă cu un an, cea mai mare alocare de fonduri către o primărie PSD.

Ca atare, deși nu a vizitat județul Teleorman pentru a vedea la ce se „înhamă”, Nicolae Ciucă a hotărât să devină figura centrală într-o nouă scenă politică în care tensiunile interne fac partidul unic să crească, situație care se va vedea în preferințele electoratului la alegerile de peste câteva luni…

Ciucă le-a promis parlamentarilor teleormăneni că procedurile pentru drumul expres Alexandria-București vor fi demarate anul viitor

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

ITM Teleorman controlează comercianții de articole pirotehnice

Următorul articol

Un agent economic care NU deține autorizație de alimentație publică, tolerat în centrul Alexandriei

Cele mai recente articole de Actualitate