Tragedie în Roșiorii de Vede: 2 persoane au decedat într-un accident rutier cauzat de neatenție

în Dezvăluiri/Politie/Social

Un accident rutier grav s-a produs astăzi pe DN6, în apropierea municipiului Roșiorii de Vede, două autoturisme fiind implicate. Totul a pornit, potrivit primelor cercetări, de la o depășire neregulamentară, șoferul responsabil de toată tragedia intrând pe contrasens pe fondul unor alte preocupări în timpul mersului. Doi oameni au murit…

Potrivit poliției, o persoană a decedat imediat, iar două au ajuns la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă, din nefericire, ulterior una dintre ele a pierdut lupta pentru viață. Traficul a fost blocat vreme de câteva zeci de minute pe ambele sensuri. Pozele făcute la fața locului arată impactul foarte puternic și dimensiunea tragediei. Încă se mai fac cercetări cu privire la circumstanțele exacte ale accidentului.

Au intervenit și pompierii militari, pentru a scoate una dintre persoanele încarcerate din caroseria deformată, însă aceasta decedase. Dintre cei care se aflau în mașini, o persoană a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Însă, din nefericire, două vieți au fost curmate în această dimineață exclusiv pe fondul neatenției în timpul mersului. Și nu e în Teleorman singura tragedie de acest fel. De aceea, ceilalți participanți la trafic pot totuși învăța din aceste momente dramatice lecția vigilenței în timpul condusului.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*