liberinteleorman.ro

CAMPANIE UMANITARĂ Copii cu jucăriile arse. O familie din Teleorman și-a văzut viața transformată într-un morman de cenușă…

5 iunie 2020

Cei trei copii ai familiei Ciobanu au aflat într-o după amiază de iunie că nu mai au jucării. Un incendiu puternic le arsese pe toate. S-a întâmplat cu două zile în urmă în comuna teleormăneană Orbeasca de Jos, iar acum Alexandra de 9 ani, Nicolas de 5 ani și Luca de 4 ani nu mai au nimic. Nici măcar un acoperiș deasupra capului. Familia Ciobanu avea o viață absolut normală. Până la mijlocul acestei săptămâni, toate mergeau ca de obicei: tatăl lucra în construcții, mama la o firmă de pază din București, iar copiii își petreceau timpul într-un ritm al lor. Aveau jucării de care erau atașați, hăinuțe de care erau mândri și cărți pe care le citeau cu drag. Apoi totul s-a redus la un morman de cenușă…

În după-amiaza unei zile din această săptămână, din cauza unei butelii care nu a fost montată corespunzător, casa familiei a luat foc. Vântul puternic a întețit incendiul, iar până la sosirea pompierilor nu a mai rămas mare lucru.

Au pierdut totul în flăcări, iar acum se adăpostesc pe unde pot. Ambii părinți au făcut atac de panică, nici la ora actuală nu și-au revenit în totalitate, iar cei mici sunt adăpostiți de vecini. Părinții lor dorm într-o aripă a casei, unde le-a mai rămas un pat. În acea aripă locuia bunica din partea mamei.

Situația dramatică a determinat voluntarii Asociației „Un pas spre Educație” să se implice și să îi ajute pe membrii familiei Ciobanu. Și iată, astăzi, ei pot fi ajutați prin intermediul acestui ONG care se va implica în mod transparent în reconstrucția casei familiei Ciobanu. Cei care doresc să ajute și să doneze, pot face acest lucru fie direct, căutând în Orbeasca de Jos familia Ciobanu, fie pot depune bani în contul Asociației Un Pas Spre Educație, care va cheltui banii în mod transparent și va raporta periodic felul în care au ajutat.

Donațiile se pot face în contul RO75BTRLRONCRT0485706601, deținut de Asociația „Un Pas Spre Educație”.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Samuel Calotă se crede urmărit: „Cineva a știut că la ora 3 o să fiu la DNA, nu credeam că sunt atât de important eu”

Următorul articol

Tragedie în Roșiorii de Vede: 2 persoane au decedat într-un accident rutier cauzat de neatenție

Cele mai recente articole de Dezvăluiri