Tineretul Liberal Reformator vă invită să dăruiți

în Actualitate/Diverse/Practic/Social

Monica Vasilescu

”Crăciunul este sărbătoarea în care orice copil merită să fie fericit”. Așa consideră tinerii reformatori ai partidului înființat de Călin Popescu Tăriceanu, care au luat inițiativa de a-i da o mână de ajutor lui Moș Crăciun în încercarea de a nu ocoli pe nimeni de sărbători. Tinerii PLR îi invită pe toți cei care au posibilitatea de a dărui să contribuie cu orice fel de ajutor în cadrul campaniei umanitare organizată cu ocazia Sărbătorilor Nașterii Domnului.

”Puteți contribui și dumneavoastră la fericirea unui copil, donând jucării, hăinuțe, alimente sau dulciuri. Tineretul Liberal Reformator vă invită să participați la campania de colectare ce se va desfășura în perioada 16-12-2014 – 22-12-2014, la sediul PLR din strada Libertății, bloc A1 Confort, etaj 1, în încercarea de a ajuta un copil să zâmbească de sărbători”, acesta este mesajul președintelui TLR Teleorman, Dan Profir.

Pentru mai multe detalii, puteți lua legătura cu organizatorii la următoarele numere de telefon: 0247 310 821 sau 0766 294 428.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*