Foto: Primăria Alexandria a premiat performerii

în Actualitate/Administratie/Sport

Monica Vasilescu

Sportivii și antrenorii care au obținut rezultate deosebite la competițiile din anul 2014 au fost recompensați de către municipalitate, ca în fiecare an. Marți, la Primăria Alexandria, în prezența campionilor, a îndrumătorilor și rudelor acestora, tinerii alexăndreni au primit premii constând în diplome și unele sume de bani acordate de administrația publică locală.

Printre cele mai valoroase performanţe naţionale şi internaţionale obţinute de sportivii municipiului la concursurile din cursul acestui an amintim distincțiile câștigate de baschetbalistele de la CST Alexandria, coordonate de Costina și Mădălin Piperea, medaliile atleților de la CSS Alexandria, pregătiți de Mihai Haită și cele ale persoanelor de la Asociația ”Dai o șansă” persoanele cu sindromul Down, care au dovedit aptitudini în activitățile sportive.

Printre premianți s-au aflat și copiii de la Kanazawa Alexandria, alături de antrenorul Ionel Ganea, campioana balcanică Magdalena Dudeanu și sportivii de care se ocupă, fiind antrenor maestru sportiv la tir, dar și antrenorul său Cristi Drozd, multipla campioană internațională la fotbal-tenis Florina Chiar, pregătită de antrenorii Ionuț Dina și Florinel Mircea, dar și karatiștii pregătiți de Sorin Cristina.

După primirea premiilor și a felicitărilor din partea autorităților prezente, ne referim aici la primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, la secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Augustin Ioan și la viceprimarul Alexandriei, Lucian Iotu, toți cei prezenți au trecut pe la Moș Crăciun, pentru a le da o pungă cu daruri.

1 Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*