Teodor Niţulescu: “Am câştigat!”

în Actualitate/Actualitatea politică/Diverse

Monica Vasilescuteodor-nitulescu

Nu, nu este vorba despre alegeri, tărâm pe care ar trebui să-l domine orice politician de notorietate în această perioadă cu electorale, ci despre un proces intentat pe motiv de incompatibilitate.

Teodor Niţulescu, prefect al judeţului Teleorman până în aprilie 2012, a fost acuzat de Agenţia Naţională de Integritate de încălcarea regimului juridic al incompatibilităţilor şi de conflict de interese. El era acuzat că a fost în stare de incompatibilitate, deoarece a deţinut, simultan, funcţia de prefect şi calitatea de asociat unic în cadrul unei firme.

După trei ani de cercetări, rezultatul final a fost în favoarea lui Teodor Niţulescu. “Am câştigat definitiv la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României. Sentinţa este definitivă şi irevocabilă. Am să dau în judecată ANI pentru daune morale şi prejudicii de imagine, pe care mi le-a adus printr-un astfel de raport nejustificat, ordinar şi tendenţios”, a declarat fostul prefect al Teleormanului.

Niţulescu nu se va război doar cu instituţia statului, ci şi cu mass-media locale, care i-au ponegrit numele la vremea respectivă pe margine acestui subiect. Nu ar fi pentru prima dată când politicianul îşi dă întâlnire cu presa în instanţă.

2 Comments

  1. Ce ai castigat nitulescule, ca nu mai scapa orasul de lepre ca voi,ma refer la tine,adrian florescu,calota samuel,liviu dragnea si alte lepre notorii din teleorman. Afirmi ca ai castigat,oare teleormanenii au castigat ceva?!! Penalule,puscaria te asteapta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*