liberinteleorman.ro

Popândăul de la BEJ

Monica Vasilescu

Când reprezinți un partid de Opoziție, într-o zonă în care e junglă (nu politică), ar trebui să faci toate verificările de rigoare pentru a observa unde ar fi cazul să trimiți lupi. Evaluarea aceasta pare să nu conteze la Alianța Creștin Liberală din Teleorman, uniune care și-a trimis în wrestling-ul politic local mulți popândăi.

Pe lângă reprezentanții din secțiile de votare, cei din Biroul Electoral Județean (BEJ) sunt ”sfinți” în ecuația alegerilor. Pentru liniștea fiecărui partid, din trimiși ai competitorilor se înființează o comisie care supraveghează organizarea scrutinului, în acest caz, votul dat primului român. Aici, ACL nu a avut fler și a trimis în lupta inegală cu taurii o specie de mamifer cu… coada scurtă, care s-a transformat în dăunător pentru propriul partid. De bună credință, ușor de înșelat de vulpi și cu o atitudine de non-combat, bietul rozător este halit de către mai marii din junglă, dar nimeni nu-l caută și nu-l îmbărbătează când acesta stă în drum de teorema lucrului bine făcut.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Glagoria lui Victor Drăgușin

Următorul articol

Teodor Niţulescu: “Am câştigat!”

Cele mai recente articole de Actualitate