liberinteleorman.ro

TELDRUM 2 a mai câștigat un contract la Alexandria, deși are dificultăți în finalizarea proiectelor existente

Advertisement

Primăria Alexandria a decis să reasfalteze strada Horia, Closca și Crișan (HCC), după ce lucrările efectuate în anul 2021, de către ASCE Alexandria, s-au dovedit a necesita îmbunătățiri semnificative.

Primăria Alexandria a decis să lanseze o nouă procedură de licitație pentru refacerea lucrării. Astfel, prin intermediul procedurii simplificate de achiziții publice (SEAP), Primăria Alexandria a scos la licitație contractul de „Execuție lucrări în vederea realizării obiectivului de investiții: Sistematizare verticală, acces auto și pietonal, utilități zona H.C.C”. Valoarea estimată a contractului este de 3.458.728,07 RON.

În urma procedurii de licitație, firma SC Team Star Sud 2019 (TELDRUM 2) a fost desemnată câștigătoare și a semnat contractul cu Primăria Alexandria pe data de 16 august 2023. Ea obține contracte pe bandă, precum o făcea și fosta firmă a lui Dragnea în timpurile de glorie, deși nu le onorează la timp și în condiții oprime. Aproape tot orașul a fost dezmembrat de această firmă și lăsat așa pentru a le arăta cetățenilor că Drăgușin „reconstruiește” Alexandria.

Noul Teldrum a câştigat contracte pentru lucrări publice de 9,2 milioane de euro în ultimul an, numai în judeţul Teleorman, potrivit SICAP și are doar 66 de angajați, dar o cifră de afaceri impresionantă.

CITIȚI ȘI: Dezastrul din centrul Alexandriei, pus pe seama lipsei de granit – Explicațiile halucinante ale primarului

Citiți și: Urmașii lui Dragnea au „mutat” un drum din Olt în Teleorman


Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

3 Comments

  1. Strazile Ion Creanga, Tudor Vladimirescu, HCC, 1907, Dr.Stinca-toate au fost asfaltate, bordurate in 2021 de firma lui Dragusin! Acum in 2023 toate aceste strazi sint iarasi sparte,asfaltate, bordurate de firma lui Dragnea! Atunci cind este ban public, Dragusin fura pentru el , fura si pentru stapinul lui! Rusine…

  2. FELICITARI Primariei Alexandria pentru decizia luata de a asigura imbunatatirea strazii HCC. Este incurajator sa vedem ca autoritatile locale isi asuma responsabilitatea corecta si sunt capabile sa gestioneze eficient problemele semnalate de cetateni. Speram ca, in final, Alexandria sa beneficieze de aceasta investitie si sa se bucure de viitoarele imbunatatiri.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

33 de deficiențe la comercianții de carburanți, inclusiv GPL, în Teleorman

Următorul articol

Drept la replică – Primăria Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitate