liberinteleorman.ro

33 de deficiențe la comercianții de carburanți, inclusiv GPL, în Teleorman

4 septembrie 2023

O comisie de control a efectuat controale în județul Teleorman la mai multe companii care comercializează și transportă carburanți, inclusiv GPL.

Comisia de control care a efectuat verificări la operatorii economici din judeţul Teleorman ce transportă, distribuie şi comercializează carburanţi, inclusiv GPL, a aplicat amenzi de 23.000 lei în urma deficienţelor constatate.

Până luni au fost controlaţi nouă operatori economici din municipiul Alexandria, oraşul Zimnicea şi localitatea Cervenia, fiind constatate 33 de deficienţe. Totodată echipele de control au dispus 22 de măsuri şi au aplicat 14 sancţiuni, dintre care 10 avertismente şi patru amenzi în valoare de 23.000 de lei.

Începând de la 31 august şi până la data de 31 octombrie, în baza ordinului nr. 467/30.08.2023, prefectul judeţului Teleorman a dispus măsuri organizatorice şi de coordonare pentru derularea acţiunilor de control la instituţiile publice şi operatorii economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanţi, lubrifianţi şi produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat (GPL), care funcţionează pe raza judeţului Teleorman.

Din echipele de control fac parte reprezentanţi ai structurilor teritoriale ale instituţiilor cu atribuţii în domeniu, respectiv Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat – Inspecţia Teritorială Bucureşti (ISCIR); Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune (CNCIR S.A.); Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă AD Ghica al Judeţului Teleorman; Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman; Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman; Comisariatul Judeţean Teleorman al Gărzii Naţionale de Mediu; Agenţia pentru Protecţia Mediului Teleorman; Autoritatea Rutieră Română – Agenţia Teritorială Teleorman; Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – Inspectoratul Teritorial nr. 7; Direcţia Regională Antifraudă Fiscală Alexandria; Biroul Vamal de Interior Teleorman şi reprezentanţii primăriei localităţii în care se desfăşoară controlul.

Echipele de control verifică existenţa tuturor avizelor, licenţelor sau autorizaţiilor necesare pentru funcţionarea acestor obiective.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Un copil a fost bătut crunt de alți doi, pe terenul de fotbal, în Teleorman

Următorul articol

TELDRUM 2 a mai câștigat un contract la Alexandria, deși are dificultăți în finalizarea proiectelor existente

Cele mai recente articole de Actualitate