liberinteleorman.ro

Taxă TV: Cum își plătește Victor Drăgușin aparițiile la Antena3 – Sume virate din contul Primăriei Alexandria

Primarul Victor Drăgușin își plătește aparițiile televizate la postul Antena3 folosind resursele financiare ale bugetului local. Pentru că este primar din anul 2008, iar în Alexandria a început „reconstrucția” abia acum, primarul nu mai are așa mult succes la cetățeni astfel încât se folosește de banii publici și de funcție pentru a-și face propagandă politică la nivel național.

Cum își plătește Victor Drăgușin aparițiile la Antena3? Informatorii noștri ne spun că primarul îi dă bani lui Adrian Ursu, dar nu direct, ci prin intermediul unei organizații intitulată Asociația ,,Povestașii”. Iar banii nu vin din buzunarul propriu, ci din bugetul local! Astfel, în 2023 ,,taxa tv de aparitie pe sticlă” a fost de 172.500 lei pentru: ,,Prestare servicii de evaluare și consiliere psihonutrițională pentru 150 de preșcolari și elevi, inclusiv părinții, în vederea constientizării, informării și educării comunităților cu privire la nutriție, obiceiuri personale și comportamentale”.
http://www.e-licitatie.ro/pub/direct-acquisition/view/113692674
Palma s-a bătut însă în 2022, atunci când s-au dat 45.000 lei către Asociația Povestașilor pentru ,,Prestare servicii de dezvoltare personală, ateliere dezvoltare personală, cu tema stimularea creativității și managementul emoțiilor, împărțit în două module, cu participarea a câte 20 de copii din fiecare dintre următoarele categorii de vârstă: 6-10 ani, 10-14 ani si 14-18 ani, cu posibilitatea participării părinților”. http://www.e-licitatie.ro/pub/direct-acquisition/view/112778833

Dar de unde știm că ,,povestașii” sunt ai lui Ursu-povestitorul? Păi, ne spune Carmen Avram, soția lui Adrian Ursu, prin viu grai: ,,Asociația s-a născut dintr-un tată, Adrian Ursu-soțul meu”!!! https://www.youtube.com/watch?v=UZfZ4F_ehO0
Dar și declarația de avere depusă de aceasta în 2019, când Carmen Avram a ajuns europarlamentar pe listele PSD! Așa că banii au circuit închis: de la Primăria Alexandria, la Asociația Povestașii a lui Adrian Ursu, cu beneficiar Victor Drăgușin și mărețele realizări lipsă!

Advertisement

3 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Reabilitarea Școlii nr. 5, obținută de firma fostului viceprimar de la Alexandria

Următorul articol

Un jandarm a găsit în Teleorman un obiect confecționat în anul 1500 înainte de Hristos

Cele mai recente articole de Actualitate