Reabilitarea Școlii nr. 5, obținută de firma fostului viceprimar de la Alexandria

în Actualitate/Actualitatea politică/Administratie

Victor Drăgușin continuă să „reconstruiască” Alexandria cu firmele de casă. Societatea deținută de fostul viceprimar al Alexandriei a reușit să adjudece contractul pentru „Execuția lucrărilor aferente Obiectivului de Investiții Reabilitare Clădire Școala Gimnazială nr. 5, Alexandria” pentru suma de 2.731.000 de lei.

Consilierul local Gabriel Bulumac atrage atenția că actualului director al SC PARC INDUSTRIAL ALEXANDRIA SRL se află în conflict de interese.

„Cu ce se mai ocupă “Gașca Zurli” din Primăria Alexandria, acolo unde nea victor stă cocoțat de peste 20 de ani? Haideți să vă spun: Contractul ,,Executie lucrari aferente obiectivului de investitii “Reabilitare clădire Școala Gimnazială nr. 5, Alexandria” s-a adjudecat! 2.731.000 ⚒️Firma IDIS CONSTRUCT SERVICE este câștigătoarea lucrării. Cui aparține firma? Ei bine, chiar actualului director al SC PARC INDUSTRIAL ALEXANDRIA SRL – Neacsu Gheorghe Ionut. Așa rămân lucrările primăriei pentru “dezvoltarea” orașului, în marea FAMIGLIE patronată de nea victor de atâta amar de vreme! Ăsta este un mare conflict de interese, iar directorul Parcului Industrial virtual ar trebui să-și dea DEMISIA! Nea victor vă roagă să mergeți urgent să vă plătiți taxele și impozitele plus apa la Apaserv, că “e pe drojdie”, a comentat consilierul Gabriel Bulumac.

UPDATE: Cititorii noștri ne atrag atenția că, în august 2020, aceeași firmă a mai reabilitat Școala 5 pentru suma de 1.070.950,16 RON!!! A amenajat și clubul pensionarilor din Alexandria, dar și școala și grădinița de la Olteni! Plus alte 24 de contracte mai mici, în valoare de 924.033 RON ! (achiziții directe). https://sicap.ai/achizitii/firma/189021

Mulțumim celor care ne citesc și sunt atenți la modul în care sunt cheltuiți banii publici.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*