22, martie, 2019
Breaking News:
Home > Unde fugim de-acasă?

Unde fugim de-acasă?

Foștii angajați ai FRULEG și membrii Clubului “Femina” au celebrat împreună un 8 martie de neuitat

Carmen Dumitrescu Zilele sunt atât de importante pe cât le facem noi să fie. De la această premisă au pornit organizatorii petrecerii de 8 martie de anul acesta, care au adus laolaltă foștii angajați ai S.C. FRULEG (fostul ILF), dar și membrii ai Clubului socio-cultural Femina. Vorbim, de fapt, despre două evenimente separate, care s-au petrecut în ziua de 8 ... Read More »

Unde fugim de-acasă? – Pe terasă la “TAO”

Carmen Dumitrescu După ce vara şi-a intrat în drepturi, mersul la terasă a revenit în centrul preocupărilor alexăndrenilor. Şi sunt terase frumoase în Alexandria, despre care vom discuta în următoarele numere ale cotidianului nostru, însă aceea care oferă clienţilor preţuri accesibile, dar şi condiţii dintre cele mai agreabile este terasa TAO. Situată în spatele Palatului Administrativ din Alexandria, terasa respectivă ... Read More »

Unde fugim de-acasă? – “La Nae”

Carmen Dumitrescu Că Alexandria nu este oraşul tuturor oportunităţilor nu mai e un secret pentru nimeni. Dar unele oportunităţi de petrecere a timpului liber există iar alexăndrenii le cunosc, mai mult sau mai puţin. În cadrul acestei rubrici săptămânale ne propunem să vă prezentăm cele mai interesante locuri de petrecere a timpului liber, dar şi principalele evenimente care se vor ... Read More »