liberinteleorman.ro

Ștefan Mitroi și David Neață, propuneri pentru a fi CETĂȚENI DE ONOARE ai municipiului Alexandria

Advertisement

Scriitorul Ștefan Mitroi și olimpicul David Neață sunt propunerile primarului Victor Drăgușin pentru distincția de cetățean de onoare al Alexandriei, titlu care va fi acordat în cadrul zilelor municipiului.

Ștefan Mitroi este unul dintre reputații scriitori ai Teleormanului și jurnalist, premiat anul acesta de Uniunea Scriitorilor din România pentru volumul „Poveştile cerului, poveştile pământului”. Acesta a lansat recent romanul poveste „Adu-ți aminte să nu uiți” – despre primii 100 de ani din istoria Alexandriei.

David Neață este un tânăr teleormănean medaliat cu aur la Olimpiada Națională de Fizică, medaliat cu argint la Olimpiada Națională de Matematică și câștigător al marelui premiu la Concursul interjudețean de matematică „Dimitrie Pompeiu”, organizat în cadrul Conferinței Naționale de Matematică.

David Neață

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” Alexandria continuă mobilitățile facilitate prin programele europene

Următorul articol

Eveniment regal, la Alexandria. Principele Nicolae al României lansează cartea-album „Bunicul meu, Regele Mihai”

Cele mai recente articole de Actualitate