liberinteleorman.ro

Stadionul din Alexandria – Noi promisiuni

Advertisement

Primarul de la Alexandria, Victor Drăgușin, a venit cu noi promisiuni referitoare la stadionul din oraș. El a afirmat că, în prezența ministrului Dezvoltării, constructorul, firma responsabilă cu execuția lucrărilor, a promis mobilizare maximă. Totodată, CNI a promis că va face tot posibilul pentru a reintroduce proiectul în graficul de lucrări și plăți asumat, deși în urmă cu o lună transmitea, printr-o solicitare a Liber în Teleorman, că stadionul va fi gata în 30 noiembrie 2023.

„Adrian Ioan Veştea – ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Adrian IONUȚ GÂDEA – președintele CJ Teleorman, constructorul, Compania Națională de Investiții (finanțatorul proiectului), noi – beneficiarii finali ai acestei investiții – toți factorii implicați am fost prezenți în șantier pentru a discuta stadiul lucrărilor, problemele existente și soluții de deblocare a acestora. Pentru că foarte mulți cetățeni m-au întrebat, ce se întâmplă la stadion, marți am aflat și răspunsul ambelor părți: constructorul și finanțatorul. Constructorul ne-a asigurat că dacă finanțatorul va urgenta deblocarea plăților pentru lucrările deja executate, mobilizarea acestuia va fi maximă, iar CNI ne-a dat asigurări că face tot posibilul să se reintre în graficul de lucrări și plăți asumat de ambele părți”, a spus Victor Drăgușin, pe Facebook.

Citiți și: Stadionul din Alexandria, povestea șantierului întârziat ani la rând – Când va fi gata

Citiți și: Stadionul din Alexandria mai are 4 luni până la finalizare, dar este la stadiul de schelet – FOTO

1 Comment

  1. CNI, Dragusin, Alexandria are nevoie de finalizarea extinderii sectiei UPU de la spitalul judetean precum si de conditii mai bune in toate spitalele din tara, nu de stadion hotilor

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Centrul pietonal din Alexandria NU a fost finalizat la timp – Alexandria se reconstruiește cu întârziere

Următorul articol

Program Happy Alexandria / 20-26 octombrie

Cele mai recente articole de Actualitate