liberinteleorman.ro

Sediul PDL Teleorman, la un pas de executare

24 septembrie 2015

Monica Vasilescu

bitanuSe zvonește de ceva vreme că PDL Teleorman ar fi întâmpinat probleme cu banii, în sensul că avea niște datorii neachitate față de Consiliul Județean Teleorman, instituția în patrimoniul căreia se află spațiul. Pentru asta, după nenumărate termene de părăsire a incintei, în această dimineață, CJ a trecut la fapte și, prin intermediul unui executor, a încercat să elibereze spațiul de principalele lucruri de valoare.

Procedura de executare silită nu a fost, însă, finalizată, fiindcă suma de 15.500 lei a fost achitată, conform co-președintelui PNL Teleorman, Cristi Barbu. ”Problema s-a rezolvat. Era o datorie veche, a fostei conduceri. Nu ne mutăm deocamdată de acolo, pentru că avem contract până în 2016, iar el trebuie respectat. Mai avem un protocol de fuziune în care se specifică faptul că, până în 2016, vom funcționa paritar”.

Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Teleorman, Cornel Bleajă, celor de la PDL Teleorman li s-a pus în vedere să renunțe la sediu încă din momentul în care s-au unit cu PNL, fiindcă acum formează un singur partid și nu este în regulă să ocupe două etaje, mai ales că și PNȚCD și-a exprimat intenția de a primi o locație.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Comedie reală! Liviu Dragnea îi ia fața lui Ștefan Bănică

Următorul articol

Reabilitarea spitalului judeţean s-a încheiat

Cele mai recente articole de Actualitate