Sediul PDL Teleorman, la un pas de executare

în Actualitate/Actualitatea politică

Monica Vasilescu

bitanuSe zvonește de ceva vreme că PDL Teleorman ar fi întâmpinat probleme cu banii, în sensul că avea niște datorii neachitate față de Consiliul Județean Teleorman, instituția în patrimoniul căreia se află spațiul. Pentru asta, după nenumărate termene de părăsire a incintei, în această dimineață, CJ a trecut la fapte și, prin intermediul unui executor, a încercat să elibereze spațiul de principalele lucruri de valoare.

Procedura de executare silită nu a fost, însă, finalizată, fiindcă suma de 15.500 lei a fost achitată, conform co-președintelui PNL Teleorman, Cristi Barbu. ”Problema s-a rezolvat. Era o datorie veche, a fostei conduceri. Nu ne mutăm deocamdată de acolo, pentru că avem contract până în 2016, iar el trebuie respectat. Mai avem un protocol de fuziune în care se specifică faptul că, până în 2016, vom funcționa paritar”.

Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Teleorman, Cornel Bleajă, celor de la PDL Teleorman li s-a pus în vedere să renunțe la sediu încă din momentul în care s-au unit cu PNL, fiindcă acum formează un singur partid și nu este în regulă să ocupe două etaje, mai ales că și PNȚCD și-a exprimat intenția de a primi o locație.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*