liberinteleorman.ro

Comedie reală! Liviu Dragnea îi ia fața lui Ștefan Bănică

24 septembrie 2015

Monica Vasilescu

stefan-banica-Ștefan Bănică Junior trebuia să vină la Alexandria cu piesa de teatru ”Desculț în parc”, o comedie de succes jucată pe toate scenele importante din țară. Comicul situației este, însă, generat de realitate, în sensul că spectacolul nu va mai avea loc, deoarece sala Casei de Cultură din Alexandria nu este încă pregătită să primească oaspeți.

Chiar dacă li s-a dat acordul organizatorilor pentru a mediatiza evenimentul, în scurt timp, au fost anunțați că piesa nu se poate juca la Alexandria. ”Inițial ne-au spus să punem afișe. După aceea au spus că nu au sală, că intră în reparații… Nu știu ce Dumnezeu se întâmplă la dumneavoastră acolo. Vă dați seama că nu ne apucam să punem afișe fără să avem întâi aprobările. Noi am mers mai departe cu spectacolul, la Pitești, Buzău…”, a afirmat un reprezentant din staff-ul lui Ștefan Bănică JR.

Comedia era programată pentru ziua de luni, 5 octombrie 2015. Interesant este, totuși, faptul că duminica aceasta, pe 27 septembrie, în Casa de Cultură din Alexandria, se va desfășura conferința județeană a PSD Teleorman, la care Liviu Dragnea este cap de afiș. Nu știm cum vor reuși membrii de partid să se mobilizeze astfel încât ”tătucul” să nu-și anunțe candidatura la șefia partidului în moloz, că, din câte știm, în incinta Casei de Cultură este dezastru, fiindcă omul de afaceri care a investit în discoteca de odinioară și-a luat toate catrafusele, dar nici nu mai stăm să ne batem capul cu politica absurdului…

UPDATE:

Primăria Alexandria, în calitate de proprietar al Casei de Cultură, nu a primit nicio solicitare cu privire la organizarea spectacolului din data de 5 octombrie a.c. în sala de spectacole a Casei de Cultură și, evident, nu a eliberat niciun aviz în acest sens.
Discuțiile pentru organizarea acestui spectacol au fost purtate între organizatori și persoane din fosta conducere a Casei de Cultură, care nu au nicio calitate să mai decidă în privința spațiilor din Casa de Cultură, persoane care au și anulat spectacolul fără a anunța primăria de aceste discuții.
Primar,
Victor Drăgușin

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Liberalii teleormăneni pleacă la Bucureşti pentru a cere capul lui Ponta

Următorul articol

Sediul PDL Teleorman, la un pas de executare

Cele mai recente articole de Politica altfel

Don't Miss