Reabilitarea spitalului judeţean s-a încheiat

în Actualitate

spitalulCarmen Dumitrescu

După ani întregi de întârziere, lucrările de reabilitare de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria s-au încheiat. Vestea vine ca un motiv de bucurie pentru pacienţii şi potenţialii pacienţi ai celei mai importante instituţii spitaliceşti din judeţul Teleorman, mai ales că în perioada desfăşurării lucrărilor de reabilitare, au existat destule probleme, legate de aglomerarea unor secţii sau de atmosfera în care suferinzii îşi trăiau durerile trupeşti.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţan Teleorman, Adrian Gâdea, spitalul judeţului trebuie să devină o instituţie emblematică a sistemului sanitar judeţean şi nu numai, iar în prezent lucrările de reabilitare şi modernizare au fost finalizate, fiind stabilită Comisia de Recepţie. Actualmente, se fac ultimele pregătiri pentru efectuarea recepţiei acestor lucrări de reabilitare care au generat atâtea discuţii de-a lungul anilor precedenţi.

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*