liberinteleorman.ro

Secretarul unei primării din Teleorman s-a spânzurat în școala din localitate

12 februarie 2019

Carmen Dumitrescu

Secretarul primăriei Talpa a fost găsit fără suflare în cursul zilei de ieri. Ilie Sandu avea 43 de ani și era cunoscut drept un bun profesionist. O stare de depresie, însă, l-ar fi acaparat de ceva vreme, chiar dacă nimeni din jurul lui n-a luat-o foarte în serios. Și astfel, omul a fost găsit în anexa unei școli din localitate cu un cablu electric în jurul gâtului. Nu s-a putut face nimic pentru a-l salva.

Potrivit datelor furnizate de Poliția Teleorman, pe data de 11 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Gălăteni au fost sesizați cu privire la faptul că secretarul comunei Talpa nu a mai ajuns la locul de muncă și oamenii din jurul lui erau deja îngrijorați. Polițiștii ajunși la fața locului au aflat că în dimineața zilei de 11 februarie a plecat de la domiciliu spre locul de muncă, unde nu a mai ajuns niciodată. Au început căutările și, în cele din urmă, Ilie Sandu a fost găsit de viceprimarul localității Talpa într-o magazie de lemne din curtea școlii generale din localitate, spânzurat de o grindă.

Imediat a ajuns la locul indicat și Ambulanța, care nu a mai putut face nimic, în afară de a constata decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Alexandria în vederea efectuării necropsiei. Potrivit putătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, în cauză a fost întocmit dosar de moarte suspectă care va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Din spusele apropiaților rezultă că Ilie Sandu era de o bună bucată de vreme într-o stare depresivă, determinată de motive personale.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Este ultima zi de înscrieri pentru formarea gratuită CinEd România organizată în Alexandria

Următorul articol

Purtător de cuvânt fals la Primăria Alexandria!

Cele mai recente articole de Actualitate