Secretarul unei primării din Teleorman s-a spânzurat în școala din localitate

în Actualitate/Actualitatea politică

Carmen Dumitrescu

Secretarul primăriei Talpa a fost găsit fără suflare în cursul zilei de ieri. Ilie Sandu avea 43 de ani și era cunoscut drept un bun profesionist. O stare de depresie, însă, l-ar fi acaparat de ceva vreme, chiar dacă nimeni din jurul lui n-a luat-o foarte în serios. Și astfel, omul a fost găsit în anexa unei școli din localitate cu un cablu electric în jurul gâtului. Nu s-a putut face nimic pentru a-l salva.

Potrivit datelor furnizate de Poliția Teleorman, pe data de 11 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Gălăteni au fost sesizați cu privire la faptul că secretarul comunei Talpa nu a mai ajuns la locul de muncă și oamenii din jurul lui erau deja îngrijorați. Polițiștii ajunși la fața locului au aflat că în dimineața zilei de 11 februarie a plecat de la domiciliu spre locul de muncă, unde nu a mai ajuns niciodată. Au început căutările și, în cele din urmă, Ilie Sandu a fost găsit de viceprimarul localității Talpa într-o magazie de lemne din curtea școlii generale din localitate, spânzurat de o grindă.

Imediat a ajuns la locul indicat și Ambulanța, care nu a mai putut face nimic, în afară de a constata decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Alexandria în vederea efectuării necropsiei. Potrivit putătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, în cauză a fost întocmit dosar de moarte suspectă care va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Din spusele apropiaților rezultă că Ilie Sandu era de o bună bucată de vreme într-o stare depresivă, determinată de motive personale.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*