liberinteleorman.ro

Purtător de cuvânt fals la Primăria Alexandria!

13 februarie 2019
Advertisement

Monica Vasilescu

La cooperativa Primăria Alexandria se găsesc de toate. Analfabeți, starleți, afaceriști, fini, mătuși și… polițiști locali care poartă cuvinte, fără haine. Mulți dintre ei pesediști care vor şi ei un „servici” la stat. Ne uităm, de data aceasta, la personajul care umple mai multe posturi de cât credem noi că poate să ducă. Este Cristina Teodorescu, fost referent, actual ocupant al funcției de maximă importanță – polițist local, desemnată gardian al vorbelor dinspre primărie. Desemnată teoretic, fără bază legală. În acte, doamna ar trebui să stea cu pistolul la brăcinar, înveșmântată în haina de polițist local, cu cascheta pe cap, conform (îm)posturii actuale, dar ea invită presa, din partea administrației publice, la conferințe.

Falsa purtătoare de cuvânt a Primăriei Alexandria nu face pe comunicatoarea de ieri, de azi, ci de când a mirosit conjunctura şi a punctat oportun un post la stat, prin cel care i-a devenit, la scurt timp de la angajare, nas de cununie: primarul Victor Drăgușin. Fina primarului nu a fost niciodată purtător de cuvânt sau comunicator la Primăria Alexandria, conform soțului ei, care a specificat acest aspect în instanță, la procesul intentat de cei doi ziarului Liber în Teleorman. Așadar, în ce calitate invită Cristina Teodorescu, și astăzi, presa la evenimentele primăriei? Probabil, aceeași în care extrăgea, cu degetele sale de fină, mormane de bani, prin firma soțului, de la aceeași primărie de unde încasează salariul, ca o performantă combinatoare de vorbe cu tâlc (adică de bârfe la ușa primarului). La leafa de comunitar ne referim, serviciu din care, putem pune pariu, nici măcar nu a apucat să pășească în biroul unde ar trebui să-și desfășoare activitatea, dar se dă mare polițist local în acte, stă cu toată greutatea pe lege și a pus pulanul pe bunul simţ. Menționăm că am folosit sintagma ”mare polițist local” fără nicio conotaţie. Totuși, dacă ne-a ieşit vreo sugestie, ne bucurăm. În sensul că poate ajunge șefa polițiștilor…  

Declarație de avere din anul 2016

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Secretarul unei primării din Teleorman s-a spânzurat în școala din localitate

Următorul articol

Mara Calista: Bugetul minciunii. Bugetul circului social

Cele mai recente articole de Administratie

Don't Miss