liberinteleorman.ro

Șase primari PNL dau târcoale ALDE Teleorman

13 februarie 2019

Monica Vasilescu

Liberalii democrați din ALDE se pregătesc temeinic de europarlamentare, alegeri pe care le vor înfrunta fără PSD. Conform mai multor sondaje de opinii, ai lui Tăriceanu sunt cotați cu procente între 10 și 13% la nivel de țară.

Același rezultat și l-au propus la Teleorman, conform vicepreședintelui ALDE la nivel de județ – Virgiliu Cocoșilă, cel care se va preocupa și de coordonarea campaniei electorale. Acesta a spus astăzi, într-o conferință de presă, că procentele pe care le-au planificat pentru europarlamentare nu sunt iluzorii, deoarece formațiunea a crescut mult în ultima perioadă. ALDE Teleorman a propus și un candidat pentru aceste alegeri, Cătălin Burcescu fiind cel care va trece prin validarea celor de la centru până la punerea sa pe listă. Cât privește organizarea la județ, aldiștii sunt ”în grafic”, având 87 de organizații locale din cele 97 de localități existente, restul fiind în ”facere”. Mai mult, aceștia ar avea și discuții cu primari de la PNL, șase la număr, care ar juca la două capete, după cum spun cei din conducerea ALDE, primari care nu s-au decis să vină oficial în ograda lui Tăriceanu, dar nici cu PNL nu prea au mai făcut casă bună în ultimul timp.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

De Valentine’s Day ai un motiv în plus să vii la film! La Happy Cinema ai jumătate pentru jumătatea ta!

Următorul articol

Președintele Consiliului Județean Telorman o atacă pe Kovesi… analfabet

Cele mai recente articole de Actualitatea politică