Samuel Calotă nu mai este consilier în MAI

în Politica altfel

Monica Vasilescu

samuel calotaSamuel Calotă, UNPR-istul angajat de vicepremierul Gabriel Oprea în postura de consilier, a rămas fără post. Se pare că plecarea sa din Ministerul Afacerilor Interne s-a produs prin demisie, după cum spun sursele noastre, neconfirmate de persoana în cauză, care nu a fost niciodată un om public deschis în fața presei.

Gestul lui Samuel Calotă vine după numai o zi de la declarațiile făcute de Romică Părpălea pe un post național de televiziune, în care a povestit că i s-au oferit 20.000 euro să-și retragă plângerea împotriva lui Liviu Dragnea în dosarul ”Fraudă la Referendum”.

”Sami Calotă mi-a dat 20.000 euro să-mi retrag plângerea, după care mi i-a cerut înapoi, că pleacă în China să-și cumpere medicamente (n.r.: este proprietar de farmacie). Ne-am întâlnit în spate la Poștă. Am și un martor că eu nu am plecat cu banii acasă”, a spus Romică Părpălea în emisiunea Jocuri de putere, de la Realitatea TV.

Calotă, fost director al Spitalului de Psihiatrie Poroschia și fost vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, a devenit consilierul lui Oprea în urmă cu aproximativ doi ani de zile, atunci când (în interes național, desigur), a părăsit PDL și s-a aliat cu UNPR.

2 Comments

  1. Un gunoi de om acest adventist de rahat.
    Un fost securist-turnator care nu a facutr nimic in viata lui decat a mintit si furat.

    • asta ar trebui sa apara despre escroc. ca un consilier din MAI a fost colaborator al fostei securitati

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Politica altfel