liberinteleorman.ro

Simpozion dedicat seniorilor teleormăneni

1 octombrie 2015
Advertisement
cj
Joi, 1 Octombrie 2015, în Sala de Întruniri Publice din cadrul Palatului Administrativ al judeţului Teleorman, a avut loc un Simpozion al seniorilor teleormăneni – eveniment festiv prilejuit de sărbătorirea „Zilei Internaţionale a persoanelor persoanelor vârstnice”.

La manifestarea dedicată persoanelor de vârsta a treia a participat preşedintele Consiliului judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, alături de prefectul judeţului,  Carmen Daniela Dan, precum şi de reprezentanţii asociaţiilor de pensionari teleormăneni, conduşi de Iana Ion, preşedintele Consiliului Judeţean al Vârstnicilor Teleorman.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Poliţiştii i-au prevenit pe alexăndreni să nu devină victime ale hoţilor

Următorul articol

Samuel Calotă nu mai este consilier în MAI

Cele mai recente articole de Actualitate