liberinteleorman.ro

PSD-ul a câștigat toate orașele din Teleorman

28 septembrie 2020

Numărătoarea voturilor din Teleorman se face deja de ore bune și, până în acest moment, se poate spune cu certitudine că PSD a câștigat în toate orașele județului.

La Turnu Măgurele, candidatul PSD, Dănuț Cuclea a câștigat la o diferență mică de candidatul PNL, Claudiu Crăcea, cotat cu cele mai mari șanse în zona respectivă.

Lucrurile sunt similare și la Roșiorii de Vede, unde candidatul PSD, Valerică Cîrciumaru și-a câștigat un nou mandat. Acolo, potrivit rezultatelor parțiale, pe locul al doilea nu s-ar clasa PNL, ci USR-Plus, lucru oarecum firesc, de vreme ce Costin Fierăscu avea cel mai mare potențial în lupta electorală din oraș.

Și la Alexandria, Victor Drăgușin a obținut un mandat nou, acesta declarând că prezența scăzută a populației la urne nu îl dezamăgește, de vreme ce oamenii nu au ieșit de frica contaminării cu COVID-19. Candidatul PNL la Primăria Alexandria, Vera Mitran, cea care a dus probabil cea mai grea luptă în această campanie, s-a clasat după Drăgușin cu o diferență destul de mare de voturi.

La Zimnicea, așa cum era de așteptat, Petrică Pîrvu și-a recâștigat fotoliul din primărie, de vreme ce nu a avut un candidat redutabil.

Situația este similară și la Videle, unde primarul PSD, Nicu Bădănoiu a reușit să păstreze încrederea populației în proiectele lui.

Per ansamblu, pe zona urbană a Teleormanului, PSD a reușit un scor bun, având în continuare puterea.

Advertisement

6 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Mediul urban din Teleorman, mai leneș în privința prezenței la urne

Următorul articol

PSD a câștigat și Consiliul Județean Teleorman. Adrian Gâdea are un avans de câteva mii de voturi în fața lui Pîrvulescu

Cele mai recente articole de Actualitatea politică