PSD a câștigat și Consiliul Județean Teleorman. Adrian Gâdea are un avans de câteva mii de voturi în fața lui Pîrvulescu

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

În urma numărătorii paralele a voturilor, Consiliul Județean Teleorman este revendicat pe jumătate de PSD. Spunem „pe jumătate”, pentru că numărul consilierilor PNL din structura decizională județeană pare a fi mai mare decât cel al consilierilor PSD. Dar e cert, în acest moment, că Pîrvulescu a pierdut Consiliul Județean Teleorman, iar Adrian Gâdea revine în fruntea instituției pe care a mai condus-o patru ani, după Liviu Dragnea.

Rezultatul foarte slab al PNL în Teleorman a fost determinat de mulți factori, unii dintre ei personali, dar și mai mulți strategici, pentru că racolările din PSD de către PNL a dezamăgit electoratul de dreapta. În consecință, oamenii nu s-au prezentat la vot sau, dacă s-au prezentat, au dat un vot de blam. În cele din urmă, cineva va trebui să răspundă pentru aceste rezultate din județul Teleorman. Iar zilele următoare vom afla și cum va răspunde.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. Ca persoane alese să reprezinte PNL, Pârvulescu și Vera-Veronica Valentina Mitran Piticu (nume de scenă-nume oficial), au făcut o campanie insistentă, obositoare ca prezență (gen reclamă TV) și agresivă ca mesaj. In antiteză, cei de la PSD au făcut o campanie civilizată și i-am votat. Nu m-a influențat nimeni, direct sau indirect, am trecut prin filtrul propriu ofertele și am ales „ciuma roșie” în defavoarea „febrei galbene”. GHINION !!!!!!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*