liberinteleorman.ro

Protestele împotriva corupției s-au extins în mai multe orașe din Teleorman

7 noiembrie 2015

Monica Vasilescu

protest turnuVineri, în ziua în care s-a împlinit o săptămână de la tragedia din clubul Colectiv, oamenii au ieșit în stradă în mai multe orașe din județ pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului devastator.

În faţa Casei de Cultură din Alexandria, acolo unde de câteva zile a fost înfiinţat un adevărat altar, din candelele aprinse în memoria tinerilor, s-au strâns câteva zeci de tineri stăpâniţi de emoţii şi de revoltă. Ei au plecat în marş spre centrul Alexandriei și, pe întreg traseul parcurs, au strigat continuu lozinci împotriva corupției și mesaje precum: ”Colectiv”, ”Solidaritate”, ”Nu plecăm acasă, morții nu ne lasă”, ”Corupția ucide”, ”România, trezește-te!”, ”Haideți cu noi!”, ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”.

Tot vineri, după lăsarea serii, astfel de acțiuni au avut loc și în alte orașe din județ, la Turnu Măgurele și la Roșiorii de Vede. Nu au fost mulți protestatari, dar suficienți încât să nu se mai poată spune că în Teleorman nu se întâmplă nimic.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Titirișcă lovește din nou! Cum altfel decât printr-un episod de isterie?

Următorul articol

Ansamblul Vlăsceanca, marele premiu al Festivalului județean de folclor din Focșani

Cele mai recente articole de Politica altfel

Don't Miss