liberinteleorman.ro

Programul artistic al Zilelor Alexandriei a fost modificat – Ion Popa, Parazitii și Pasărea Rock vor delecta alexăndrenii de ziua lor

27 august 2014

programulCarmen Dumitrescu

Deși fondurile alocate organizării Zilelor Municipiului Alexandria au fost mereu generoase, situându-se în topul celor mai bine finanțate evenimente de gen din țară, în acest an se pare că municipalitatea a fost nevoită să facă unele economii. Astfel, programul artistic făcut public într-o primă etapă a fost modificat și o parte dintre artiștii anunțați nu vor mai veni la Alexandria în acest an. Au rămas, totuși, chiar și în această situație, niște nume importante ale muzicii naționale, care vor delecta alexăndrenii de ziua lor, chiar și în contextul unui buget mai limitat. Se pare că până în acest moment nu s-a stabilit cine va prezenta evenimentul, reprezentanții Primăriei Alexandria declarând că acest lucru se va stabili pe ultima sută de metri. În ceea ce privește cele trei seri de spectacole artistice, acestea vor avea un număr mai mic de artiști, dar asta nu-i va deranja foarte mult pe alexăndreni care vor fi prezenți, în marea lor majoritate, pentru bere și mici. O veste bună este, însă, aceea că în cursul serii de sâmbătă la Alexandria va fi prezent  Ion Popa care va demonstra, cu siguranță că valorile autentice se află întotdeauna în apropiere. Astfel, în cursul serii de vineri, pe scena amenajată pe platoul din fața Casei de Cultură vor urca Ansablul “Doina Gorjului” și Ansamblul “Burnasul”. Seara de sâmbătă va fi și ea interesantă pentru ceu care apreciază muzica de tip comercial, pentru că, în afară de Ion Popa, care va veni cu un repertoriu cel puțin special, la Alexandria vor veni Ruby, DJ Rynno și Sylvia, dar și Connect-R.

Dminică seara, însă, fanii hip-hop-ului și rock-ului vor avea, cu adevărat parte, de momente speciale. Ca atare, după Sylvie, pe scenă vor urca membrii trupei Paraziții, care vor fi urmați de Pasărea Rock. În rest, Zilele Municipiului se vor desfășura potrivit acelorași tipare consacrate în anii anteriori, pregătindu-se atât concursuri pentru alexăndreni, cât și focuri de artificii sau jocuri laser, acestea fiind, potrivit organizatorilor, extrem de apreciate de populație.

Advertisement

Publicitate


Articolul precedent

Dumitru Borţun, în primul rând la Ideo Ideis

Următorul articol

Vreme de 10 zile, la Alexandria, s-a întâmplat teatru. Gala Ideo Ideis a încheiat ediţia a noua

Cele mai recente articole de Actualitate

Don't Miss