Dumitru Borţun, în primul rând la Ideo Ideis

în Cultură

Monica Vasilescu

dumitru bortunMulte nume importante a strâns Festivalul de Teatru Tânăr Ideo Ideis la Alexandria. Unul dintre fanii Ideo este conf. univ. dr. la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative – Dumitru Borţun.

Renumitul profesor universitar, originar din Alexandria, a venit seară de seară să susţină tinerii actori sau să fie spectator la piesele jucate de profesionişti în domeniu. Domnia sa a avut-o alături pe soţia sa, rude şi prieteni.

Despre Dumitru Borţun se ştie că este unul dintre cei mai de seamă profesori de filosofie şi experţi în Relaţii Publice din România. A publicat numeroase lucrări, dintre care amintim: “Bazele epistemologice ale comunicării”, “Relaţiile Publice şi noua societate”, “Relaţiile Publice – o inginerie a legitimării în spaţiul public”, “Laicizarea democraţiei din perspectiva limbajului politic”, “Surse lingvisticeşsi culturale ale confuziei dintre Public Relations şi Advertising”, “Managementul greşelii ca strategie de sporire a credibilităţii”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*