Primarul Nicolae Bădănoiu a dat mâna cu bulgarii

în Actualitate/Administratie/Diverse

Monica Vasilescu

videle

Oraşul Videle s-a unit cu Lukovit, o localitate din Bulgaria. Peste Dunăre, videleanul care arată de la zi la zi că administraţia se face indiferent de culori politice a găsit un omolog cu aceleaşi preocupări. A fost impresionat de tot ceea ce a realizat, în 12 ani, primăriţa din oraşul-partener şi a promis că Videle nu va rămâne mai prejos.
La evenimentul de înfrăţire, Nicolae Bădănoiu a felicitat autorităţile bulgare pentru faptele lor şi a primit, la rândul său, încurajări şi sprijin pentru viitor. De traducere s-a ocupat Tudor Anghel, de la Uniunea ”Rădăcini bulgăreşti” a bulgarilor teleormăneni.
Prima investiţie majoră pe care vrea să o treacă în portofoliul din administraţia publică se referă la modernizarea Casei de Cultură din Videle, printr-un proiect transfrontalier cu fraţii de pe malul celălalt al Dunării.
Primarul de la Videle are gânduri mari cu oraşul pe care l-a luat în mâini cu multe lacune. Are şase proiecte pe care le doreşte finanţate cu bani de la europeni, pe care intenţionează să-i direcţioneze către baze sportive, drumuri şi altele din infrastructură.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*