Primarul Nicolae Bădănoiu a dat mâna cu bulgarii

în Actualitate/Administratie/Diverse

Monica Vasilescu

videle

Oraşul Videle s-a unit cu Lukovit, o localitate din Bulgaria. Peste Dunăre, videleanul care arată de la zi la zi că administraţia se face indiferent de culori politice a găsit un omolog cu aceleaşi preocupări. A fost impresionat de tot ceea ce a realizat, în 12 ani, primăriţa din oraşul-partener şi a promis că Videle nu va rămâne mai prejos.
La evenimentul de înfrăţire, Nicolae Bădănoiu a felicitat autorităţile bulgare pentru faptele lor şi a primit, la rândul său, încurajări şi sprijin pentru viitor. De traducere s-a ocupat Tudor Anghel, de la Uniunea ”Rădăcini bulgăreşti” a bulgarilor teleormăneni.
Prima investiţie majoră pe care vrea să o treacă în portofoliul din administraţia publică se referă la modernizarea Casei de Cultură din Videle, printr-un proiect transfrontalier cu fraţii de pe malul celălalt al Dunării.
Primarul de la Videle are gânduri mari cu oraşul pe care l-a luat în mâini cu multe lacune. Are şase proiecte pe care le doreşte finanţate cu bani de la europeni, pe care intenţionează să-i direcţioneze către baze sportive, drumuri şi altele din infrastructură.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*