liberinteleorman.ro

La Tătărăştii de Sus, primarul e ursuz

Advertisement

Monica Vasilescu

tatarastii de susDumitrescu Bogdan Alexandru este primar în nordul Teleormanului, mai precis la Tătărăştii de Sus, o comună aşezată unde se prinde harta-n cui, astfel încât să nu ajungă nimeni la ea. Cu atât mai puţin presa, interesată de problemele comunităţii, ce nu sunt puţine.

În susul Tărărăştilor se pare că accesul este interzis celor care vor să-l întrebe câte ceva pe primul edil. Sfios din fire şi cu un aer de mai bine mă ascund decât să vorbesc şi să gafez, primarul ieşit pe listele USL-ului (dezintegrat în zilele noastre), Dumitrescu Bogdan Alexandru, nu este de găsit. La primărie, dacă-l cauţi, nu e. La telefonul fix, dacă suni, nu răspunde. Numărul de mobil… e şi el la secret.

Două zile la rând am încercat să prindem legătura cu edilul de la Tătărăştii de Sus. Tot de atâtea ori fără succes. În primă instanţă, o doamnă ne-a spus să revenim ziua următoare, ceea ce am şi făcut, numai că vicele a fost de data asta paravanul salvator, care a acoperit lipsa din post a primarului Dumitrescu Bogdan Alexandru.

Nu ştim care este motivul pentru care edilul păstrează distanţa faţă de presă, dar, din atitudinea acestuia înţelegem că omul despre care facem scriere pune emoţiile înaintea raţiunii, fiind, probabil, o persoană necomunicativă şi lipsită de sociabilitate.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primarul Nicolae Bădănoiu a dat mâna cu bulgarii

Următorul articol

În Teleorman, nu s-a dat 10 la Bacalaureat

Cele mai recente articole de Actualitate