liberinteleorman.ro

Primăria Turnu Măgurele – un faliment marca Dănuț Cuclea

25 februarie 2016

Monica Vasilescu

cucleaCu investiții ițite, dar nefinalizate în infrastructura stradală, cu o rată a șomajului în creștere și cu firme importante aflate în dificultate, primăria de la Turnu Măgurele stă foarte rău din punct de vedere economic, fapt nedeclarat oficial, dar evident din toate colțurile orașului. Nu și de la înălțimea scaunului de primar al lui Dănuț Cuclea, care se vrea, din nou, pe ”cai mari”, deși, după acești patru ani de primărit, are toate șansele ca legislatura 2016-2020 să-l prindă cu altă ocupație.

Indignați sunt, în primul rând, localnicii, care nu mai suportă nepăsarea edilului. Strada Libertății este una problemă în municipiu, după cum ne-a relatat un cetățean, destul de supărat încât să ia atitudine, dar atât de cumpătat încât s-a oprit din afirmații la gândul că ar putea intra sub incidența Legii Defăimării, care a și picat între timp. Acesta ne-a povestit și de supărarea sa legată de faptul că străzile Viitorului și Mihai Viteazul au fost decopertate și lăsate de izbeliște, așa cum a fost lăsată urbea, în ansamblu. Iar pentru Dănuț Cuclea a fost mai important să se plimbe cu Dragnea de mână la alegerile interne din partid, în care jupânul a simțit nevoia coreană de a fi votat de fiecare membru în parte, decât să pună la punct Turnu Măgurele, fapt care nu i-ar mai fi creat acum nicio emoție în obținerea unui nou mandat. Că Dănuț își cunoaște perfect situația și știe că intră într-o luptă în care puterea partidului nu mai are un cuvânt așa greu de spus, pe fondul nimicului existent în văzul populației care privește doar la un posibil faliment, obținut în anii aceștia de când industriașul Cuclea ”îi poartă sâmbetele”. Există, totuși, și o parte bună în cazul falimentului. Un nou început. Poate cu alți acționari.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Sănătate de stat… degeaba!

Următorul articol

Consiliul local Alexandria a alocat 1500 euro pentru operația lui Nicolae Doboș

Cele mai recente articole de Politica altfel