liberinteleorman.ro

Consiliul local Alexandria a alocat 1500 euro pentru operația lui Nicolae Doboș

25 februarie 2016

Monica Vasilescu

12747913_1007018849370737_3975523240047541848_oDupă cum au aflat toți cei care îl cunosc pe Nicolae Doboș, fondatorul trupei Arhaic, artistul are nevoie de peste 7000 de euro pentru o intervenție chirurgicală, suferită ca urmare a diagnosticării cu epiteliom spinocelular la buza inferioară, maladie pentru care este internat la Institutul Oncologic “Alexandru Trestioreanu”, Fundeni – București. O parte din acești bani, adică 1500 de euro, suma maximă prevăzută în astfel de cazuri, este alocată de Consiliul local Alexandria, care a aprobat cererea în ședința de astăzi. Banii aceștia nu sunt suficienți, însă, de aceea, toți cei care vor și pot să dea o mână de ajutor au posibilitatea de a dona în contul RO10INGB0000999904803492, deschis pe numele Preda Sorin Mircea.

Sprijinul poate fi acordat și prin participarea la concertul caritabil ”Aproape de Nicolae Doboș”, ce va avea loc vineri, 26 februarie, începând cu ora 19.00 la Restaurantul Unicom din Alexandria, acolo unde vor fi prezenți prietenii artistului, dar și cei care vor urca pe scenă pentru o reprezentație cultural-artistică, și anume: Sorin Mircea Preda și Alex Antonescu (membri ai trupei Arhaic), Octavian Broșteanu, Grupul Burnasul, The Alexanders, Nicușor Lina, Mircea Domnaru, Domnița Neaga, Dunia Pălăngeanu, Ana-Maria Mocanu, Isabel Iancu, Diana Videa, Silvia Ureche și alții care doresc să fie alături de omul care ne bucură sufletele prin cântecele și prin acțiunile sale ce au făcut cultura din Teleorman să existe.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primăria Turnu Măgurele – un faliment marca Dănuț Cuclea

Următorul articol

Campania cuțitelor lungi. Cine ascunde gunoiul sub preș la PSD Videle?

Cele mai recente articole de Cultură