Pompierii teleormăneni, în ajutorul semenilor

în Actualitate

DSCF8745Vineri, la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul Alexandria, 20 de pompieri militari din cadrul I.S.U. „A.D. Ghica” al județului Teleorman au răspuns apelului făcut de Ministerul Sănătății în ceea ce privește donarea de sânge.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman s-a solidarizat iniţitivei de ajutorare a semenilor, prin lansarea acestui apel și în rândul personalului propriu.

Acțiunea benevolă a celor care își vor arăta disponibilitatea de a deveni donatori de sânge din rândul pompierilor este programată să se desfășoare și în săptămânile viitoare, în toate orașele și municipiile din județul nostru, unde se află unități de pompieri.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitate