ADRIAN SIMIONESCU: Sinteza activității parlamentare în legislatura 2012 – prezent

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

Adrian SimionescuLa înșiruirea parlamentarilor cărora le analizăm activitatea a căzut Adrian Simionescu, ales la Zimnicea. Dacă ar fi să facem un clasament al tuturor parlamentarilor de Teleorman din punct de vedere al muncii depuse în Casa Poporului, fără niciun dubiu, ultimul loc nu i-l revendică nimeni lui Adrian Simionescu.

Teleormănenii de rând, interesaţi de ceea ce a făptuit deputatul său prin prisma funcției pe care o deține, nu are ce să vadă pe pagina sa de pe site-ul Camerei Deputaţilor. Singura intervenție în Parlament a fost momentul depunerii jurământului de credință, promisiune care, cel puțin în cazul parlamentarului despre care facem vorbire, se pare că a fost în van, timp de un an și jumătate de când se duce la București. La fel ca ultima dată când am verificat, acesta a avut două propuneri legislative, una privind completarea şi modificarea unor prevederi din Legea nr.185 din 05 iulie 2013 pentru amplasarea şi autorizarea mijloacelor de publicitate şi o propunere privind transmiterea unor bunuri imobile dezafectate din domeniul privat al statului şi administrarea autorității publice centrale în proprietatea privată a autorităților administrației publice locale, ambele aflându-se la comisii. Nimic mai mult.

Deși este deputat pe zona Zimnicea, Simionescu este mai cunoscut în municipiul Turnu Măgurele, acolo unde își are domiciliul și… afacerea. Oamenii din zonă spun că, având ajutorul primăriilor pesediste, Adrian Simionescu a hăcuit ani la rând bani publici folosind drept puşculiţă firma sa. De e așa ori ba, ne vom interesa și vom reveni cu ancheta.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*