liberinteleorman.ro

Ploaia puternică din această seară a inundat drumuri și case în județul Teleorman

24 iunie 2019

Codul Portocaliu de vreme rea, anunțat pentru astăzi de Administrația Națională de Meteorologie, s-a materializat în județul Teleorman, producând inundarea mai multor gospodării și cauzând efecte neplăcute pe unele drumuri județene. În acest moment, pe drumul județean 504 sunt blocate 15 autoturisme.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, bilanțul consecințelor ploii puternice din această seară este destul de sumbru. În urma precipitațiilor abundente și scurgerilor de pe versanți, la nivelul județului au apărut numeroase probleme. De pildă, în comuna Lăceni vorbim despre 5 curți și 3 case inundate, caz în care intervine SVSU Lăceni și Detașamentul de Pompieri Alexandria cu o motopompa remorcabilă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

În comuna Vitănești putem vorbi despre o curte și o casă inundate în satul Purani. La fața locului intervine SVSU Vitănești și Detașamentul Alexandria cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o motopompă transportabilă și doi pompieri. Curți inundate sunt și la Orbeasca și Brătășani, iar pe DJ 504, la intrare în satul Lăceni, comuna Orbeasca, o lamă de apa de aproximativ 40 cm traversează carosabilul, circulația în zonă fiind blocată. Varianta ocolitoare recomandată de polițiști este pe Alexandria – Vitănești – Băbăița – Orbeasca. Pentru fluidizarea traficului, în zona afectată se află mai multe echipaje de poliție. Mai mult, pe DJ 504, în zona afectată de inundații, sunt blocate 15 autoturisme. Pentru scoaterea acestora intervine SVSU Orbeasca cu un tractor.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Gelu Duminică (sociolog): “Containerele de la Alexandria sunt, de fapt, o nimicnicie a unor edili care consideră că săracii ar trebui să stea undeva unde să nu-i vadă lumea…”

Următorul articol

Tentativă de omor la Mavrodin! Un tânăr a fost lovit cu halba în cap și lăsat într-o baltă de sânge

Cele mai recente articole de Actualitate