liberinteleorman.ro

Tentativă de omor la Mavrodin! Un tânăr a fost lovit cu halba în cap și lăsat într-o baltă de sânge

24 iunie 2019

Eveniment înfiorător la Mavrodin. Doi frați (unul dintre ei a mai fost condamnat pentru tentativă de omor), împreună cu un prieten, s-au întâlnit sâmbătă seara, prin comuna teleormăneană, și l-au luat la bătaie pe un tânăr de 27 de ani, motivul fiind acela că ar fi dat dedicații la o nuntă. Lovituri ”fără număr”, cu o halbă de bere, i-au aplicat cei trei victimei, până ce acesta a rămas într-o baltă de sânge, iar făptașii… cu toarta halbei în mână. Tânărul este internat la un spital din București, are capul spart și a fost operat ieri, medicii fiind prudenți în privința vindecării sale. După fapta lor, cei trei s-au ascuns o vreme, dar au decis până la urmă să se predea șefului de post de la Mavrodin. Acesta împreună cu o echipă de polițiști de la Alexandria au efectuat cercetările la fața locului și au stabilit împrejurările în care s-au petrecut lucrurile. Autorii au fost reținuți 24 de ore, fiind prezentați judecătorului cu propunere de arestare preventivă, ceea ce s-a și întâmplat astăzi, când Tribunalul Teleorman a decis să admită propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman şi să dispună arestarea preventivă a inculpaţilor pentru 30 de zile.

Unul dintre inculpați are vârsta de 34 ani, fratele lui are 33 de ani, iar prietenul lor participant la agresiune are în jur de 30 ani, toți trei fiind judecați pentru tentativă de omor.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ploaia puternică din această seară a inundat drumuri și case în județul Teleorman

Următorul articol

Alte diplome false ale unor politicieni teleormăneni vor fi analizate de judecători

Cele mai recente articole de Actualitate