liberinteleorman.ro

Poliţistul Marius Nicușor Râcu, eliberat sub control judiciar

4 decembrie 2014
Advertisement

Monica Vasilescu

politieMarius  Nicușor Râcu, fost şef al Postului de Poliţie Bragadiru, şi un coleg de-al său au fost acuzaţi și arestați preventiv pentru participare la constituirea unui grup infracţional în forma sprijinirii acestuia, abuz în serviciu constând în nesesizarea unor infracţiuni și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Este vorba despre cazul grupului specializat în acte de cămătărie, şantaj şi alte violenţe, din care fac parte frații cântăreței de muzică populară Silvana Rîciu, inculpați puși sub acuzare în luna aprilie 2013.

La procesul de la începutul lunii decembrie, Tribunalul Teleorman a constatat legală şi temeinică măsura arestării preventive a inculpaţilor: Platon Giulio, Rîciu Scoreţ Bogdan Alexandru, Candoi Marian, Mincă Ionuţ şi a hotărât menţinerea stării de arest. Totodată, instanța a respins ca nefondate cererile privind revocarea măsurii arestării preventive formulate de inculpaţii: Platon Giulio, Rîciu Scoreţ Bogdan Alexandru, Candoi Marian şi Mincă Ionuţ, dar a înlocuit măsura arestării preventive a inculpatului Râcu Marius Nicuşor, cu măsura controlului judiciar, până la soluţionarea definitivă a cauzei.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Culegeţi laurii înfrângerii…

Următorul articol

Nela Țigăneșteanu e-n copac! Și cutremură limba română!

Cele mai recente articole de Actualitate