Poliţistul Marius Nicușor Râcu, eliberat sub control judiciar

în Actualitate/Diverse/Justitie/Politie

Monica Vasilescu

politieMarius  Nicușor Râcu, fost şef al Postului de Poliţie Bragadiru, şi un coleg de-al său au fost acuzaţi și arestați preventiv pentru participare la constituirea unui grup infracţional în forma sprijinirii acestuia, abuz în serviciu constând în nesesizarea unor infracţiuni și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Este vorba despre cazul grupului specializat în acte de cămătărie, şantaj şi alte violenţe, din care fac parte frații cântăreței de muzică populară Silvana Rîciu, inculpați puși sub acuzare în luna aprilie 2013.

La procesul de la începutul lunii decembrie, Tribunalul Teleorman a constatat legală şi temeinică măsura arestării preventive a inculpaţilor: Platon Giulio, Rîciu Scoreţ Bogdan Alexandru, Candoi Marian, Mincă Ionuţ şi a hotărât menţinerea stării de arest. Totodată, instanța a respins ca nefondate cererile privind revocarea măsurii arestării preventive formulate de inculpaţii: Platon Giulio, Rîciu Scoreţ Bogdan Alexandru, Candoi Marian şi Mincă Ionuţ, dar a înlocuit măsura arestării preventive a inculpatului Râcu Marius Nicuşor, cu măsura controlului judiciar, până la soluţionarea definitivă a cauzei.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*