liberinteleorman.ro

O maşină de intervenţie a pompierilor a fost acroşată în trafic de o dubă: „De ce, mânca-ţi-aş … sunt eu vinovat? Eu trecui pe verde!”

15 iulie 2014

Monica Vasilescu

20140715_165002Dacă în cazul unei ambulanţe se mai urnesc din loc celelalte autoturisme participante la trafic, atunci când este vorba de pompieri, cei care la rândul lor salvează vieţi, e mai greu cu iniţiativa şoferilor de a le înlesni drumul. Aşa s-a întâmplat şi astăzi, când şoferul unei dube, în care se aflau mai multe personane, printre care şi copii minori, nu a auzit semnalul maşinii de pompieri şi a intrat în ea.

Autospeciala, care aparţinea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “A.D. Ghica” al Judeţului Teleorman, nu a avut de suferit, dar duba a suferit avarii considerabile.

La faţa locului au apărut imediat autorităţile îndreptăţite, chestionându-l pe şoferul care nu a acordat prioritate de trecere. Acesta a rispostat în stilul consacrat al celor care au comis o greşeală şi i-a spus poliţistului: „De ce, mânca-ţi-aş … sunt eu vinovat? Eu trecui pe verde!”

Evenimentul a avut loc marţi, în jurul orei 17:00, la intersecția străzilor Bucureşti – Cuza Vodă din Alexandria.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

  1. Stati linistiti ca va arat eu faza filmata de mine cu o Salvare din Alexandria care isi bate joc de participantii in trafic, cum ajungea aproape de o zona aglomerata pornea semnalele acustice si luminoase , cum trecea de ei le oprea pe toate definitiv uite asa pana la iesirea din oras de zici ca cine stie ce grav accident a fost , dupa iesire mergea cu 60km/h , bataie de joc .

  2. draga jony, esti mai p.rost ca noaptea, salvarea facea asta ca sa nu deranjeze in rest.
    iti doresc sa mori cat mai curand
    O.Nanian

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Florentin Olteanu suferă de o malformație a inimii. Prietenii lui l-au sprijinit cu bani și sânge

Următorul articol

Exclusivitate. Adrian Gâdea: „Sunt acelaşi om. Asta ştiu sigur. Percepţia celorlalţi e altceva… „

Cele mai recente articole de Actualitate

Don't Miss