19, februarie, 2019
Breaking News:
Home > Actualitate > O maşină de intervenţie a pompierilor a fost acroşată în trafic de o dubă: “De ce, mânca-ţi-aş … sunt eu vinovat? Eu trecui pe verde!”

O maşină de intervenţie a pompierilor a fost acroşată în trafic de o dubă: “De ce, mânca-ţi-aş … sunt eu vinovat? Eu trecui pe verde!”

Monica Vasilescu

20140715_165002Dacă în cazul unei ambulanţe se mai urnesc din loc celelalte autoturisme participante la trafic, atunci când este vorba de pompieri, cei care la rândul lor salvează vieţi, e mai greu cu iniţiativa şoferilor de a le înlesni drumul. Aşa s-a întâmplat şi astăzi, când şoferul unei dube, în care se aflau mai multe personane, printre care şi copii minori, nu a auzit semnalul maşinii de pompieri şi a intrat în ea.

Autospeciala, care aparţinea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “A.D. Ghica” al Judeţului Teleorman, nu a avut de suferit, dar duba a suferit avarii considerabile.

La faţa locului au apărut imediat autorităţile îndreptăţite, chestionându-l pe şoferul care nu a acordat prioritate de trecere. Acesta a rispostat în stilul consacrat al celor care au comis o greşeală şi i-a spus poliţistului: “De ce, mânca-ţi-aş … sunt eu vinovat? Eu trecui pe verde!”

Evenimentul a avut loc marţi, în jurul orei 17:00, la intersecția străzilor Bucureşti – Cuza Vodă din Alexandria.

About Monica Vasilescu

2 comments

  1. Stati linistiti ca va arat eu faza filmata de mine cu o Salvare din Alexandria care isi bate joc de participantii in trafic, cum ajungea aproape de o zona aglomerata pornea semnalele acustice si luminoase , cum trecea de ei le oprea pe toate definitiv uite asa pana la iesirea din oras de zici ca cine stie ce grav accident a fost , dupa iesire mergea cu 60km/h , bataie de joc .

  2. Onanian COnan

    draga jony, esti mai p.rost ca noaptea, salvarea facea asta ca sa nu deranjeze in rest.
    iti doresc sa mori cat mai curand
    O.Nanian

Lasă un răspuns