liberinteleorman.ro

Florentin Olteanu suferă de o malformație a inimii. Prietenii lui l-au sprijinit cu bani și sânge

15 iulie 2014

tineri 2

Carmen Dumitrescu

Mâine dimineață, Florentin Olteanu va suferi o intervenție chirurgicală dificilă. El va fi operat de medicii Spitalului Fundeni pe cord deschis, diagnosticul său fiind unul complicat, de insuficiență aortică, derivată dintr-o malformație congenitală a inimii. Suferința tânărului din Alexandria, în vârstă de 34 de ani, i-a impresionat pe prietenii lui, dar și pe cunoscuți, astfel că în această dimineață, la Centrul de Transfuzie Sanguină Teleorman, s-au adunat cu toții pentru a dona sânge. Florentin este un tânăr cu posibilități financiare limitate, astfel că tinerii, mulți dintre ei membri ai TSD, la fel ca și Florentin, au decis ca bonurile valorice oferite în schimbul donației lor să fie oferite prietenului și colegului lor. Mai mult, unul dintre tinerii social democrați, mai bine poziționat din punct de vedere material, a decis să ofere o sumă de bani celui aflat în suferință. Potrivit lui Florentin, costurile operației pe cord deschis se ridică la 8.500 de lei, bani care s-au strâns cu mari dificultăți, acesta fiind pensionat pe caz de boală de mai multă vreme.

tineri

Emoționați, prietenii care i-au fost alături până în acest moment și l-au ajutat cu bani și cu propriul sânge spun că Florentin va mai avea nevoie de sprijin și după ce operația va lua sfârșit, dar că până atunci ei speră că totul va decurge bine și că recuperarea va dura puțin, astfel încât bunul lor prieten să revină printre ei cu zâmbetul pe buze.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ilie Bălan – câinele care nu moare de foame fiindcă nu pleacă de lângă abator

Următorul articol

O maşină de intervenţie a pompierilor a fost acroşată în trafic de o dubă: „De ce, mânca-ţi-aş … sunt eu vinovat? Eu trecui pe verde!”

Cele mai recente articole de Actualitate

Don't Miss