liberinteleorman.ro

Noul centru multifuncțional pentru tineri, deschis doar pentru cei agreați de Primăria Alexandria

Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, care trebuia finalizat în urmă cu cinci ani, își deschide porțile zilele acestea. Singura reședință de județ din țară care nu a avut un cinematograf timp de 20 ani (cam cât a guvernat PSD local) are acum un centru multifuncțional, fără cinema, în locul fostului Patria, la care au acces doar cei care au legături cu biroul principal din primărie.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Alexandria, accesul publicului la toate activitățile se va face pe baza de invitație. Deci, după ce au așteptat ani la rând înfăptuirea desenelor lui Victor Drăgușin, care era atât de creativ în schițe încât părea a fi alter ego-ul lui Walt Disney, tinerii din Alexandria trebuie să vadă centrul lor pe dinafară, dacă nu au acces direct la invitațiile primarului.

Comunicatul Primăriei Alexandria:

Primăria Alexandria vă aduce la cunoștință programul de marți, 11 ianuarie 2022, cu privire la evenimentele organizate și dedicate de ”Ziua Culturii Naționale” la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, după cum urmează:

17:00 – Expoziție de pictură și fotografie – Vernisaj;

Stefan Adrian – Alexandria Vie (foto);

Marian Crîngașu – pictură și iconografie.

18:00 – Proiecție film: “Eu, Eminescu”.

Accesul publicului la toate activitățile se va face pe baza de invitație. Invitațiile pentru participarea la manifestările organizate în perioada 10 – 15 ianuarie 2022, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, vor fi gratuite și vor fi transmise îndeosebi șefilor de promoție din ultimii ani din cadrul unităților de învățământ din Alexandria, consilierilor educativi din unitățile de învățământ, elevilor de liceu de la clasele de filologie, cetățenilor de onoare ai municipiului dar și altor categorii de tineri, în cazul în care normele sanitare vor permite desfășurarea acestor manifestări la capacitatea maximă a spațiului utilizat, în condițiile pandemiei generate de COVID-19.

Organizatorii își rezervă dreptul de a opera unele modificări, impuse de evoluția evenimentelor.

Prin participarea la evenimente, participanții se obligă să respecte normele în vigoare privind măsurile de protecție împotriva COVID-19. Organizatorii vor respecta toate recomandările emise de instituțiile abilitate privind gestionarea pandemiei de COVID-19 și va putea limita accesul în centrul multifuncțional în situația în care recomandările impuse prin actele normative în vigoare nu vor fi respectate de către participanți.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a promova înainte de desfăşurarea evenimentelor, în timpul şi după finalizarea acestora, prin prezentări în spaţii publice sau presă, radio şi televiziune în scopuri necomerciale evenimentul şi participanţii.

Participarea în cadrul evenimentelor desfășurate, atrage de la sine și acordul participanților pentru folosirea imaginilor în scopuri de promovare și prezentare, necomerciale.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Cine sunt GREII asfaltului care vor să facă SF pentru drumul București – Alexandria

Următorul articol

Blockchain public vs Blockchain privat

Cele mai recente articole de Actualitate