Nicole Cherry a venit la Alexandria și a plantat, împreună cu alți tineri, pomi din viitoarea barieră verde a orașului

în Actualitatea politică/Campanie Electorala

Zilele trecute, candidatul PNL la Primăria Alexandria, Vera Mitran, a plantat un pom la marginea Alexandriei, gestul fiind cumva simbolic, pentru că în programul ei este prevăzută și realizarea unei bariere verzi a orașului, care să oxigeneze Alexandria pe termen lung. Plantând primul copac din bariera verde, Vera Mitran a făcut și un apel către oameni să-i urmeze exemplul și să nu lase singur copacul acela, pentru că gunoaiele și lipsa condițiilor îl vor sufoca și va muri.

Filmarea a devenit virală pe internet, iar interpreta Nicole Cherry a aflat despre gest și și-a dorit să devină partener în această inițiativă. Așa că, împreună cu mai mulți tineri din Alexandria, aceasta a mers astăzi la marginea orașului, la locul pomului plantat de Vera Mitran, plantând acolo alți copaci tineri.

Astfel, s-au creat pe loc premisele dezvoltării barierei verzi a Alexandriei, care va oferi, în timp, oxigenul necesar oamenilor din aceste locuri. Iar implicarea tinerilor în această campanie verde nu face altceva decât să arate că există o sete și în rândul lor pentru o schimbare a situației. Mai mult, tinerii orașului arată cât de mult își doreau să fie implicați în această schimbare, iar faptul că n-au lăsat copacul acela singur spune multe despre empatia tinerei generații, care, din păcate, a tot fost ignorată și lăsată să plece din Alexandria ani la rândul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*