liberinteleorman.ro

Nicole Cherry a venit la Alexandria și a plantat, împreună cu alți tineri, pomi din viitoarea barieră verde a orașului

Zilele trecute, candidatul PNL la Primăria Alexandria, Vera Mitran, a plantat un pom la marginea Alexandriei, gestul fiind cumva simbolic, pentru că în programul ei este prevăzută și realizarea unei bariere verzi a orașului, care să oxigeneze Alexandria pe termen lung. Plantând primul copac din bariera verde, Vera Mitran a făcut și un apel către oameni să-i urmeze exemplul și să nu lase singur copacul acela, pentru că gunoaiele și lipsa condițiilor îl vor sufoca și va muri.

Filmarea a devenit virală pe internet, iar interpreta Nicole Cherry a aflat despre gest și și-a dorit să devină partener în această inițiativă. Așa că, împreună cu mai mulți tineri din Alexandria, aceasta a mers astăzi la marginea orașului, la locul pomului plantat de Vera Mitran, plantând acolo alți copaci tineri.

Astfel, s-au creat pe loc premisele dezvoltării barierei verzi a Alexandriei, care va oferi, în timp, oxigenul necesar oamenilor din aceste locuri. Iar implicarea tinerilor în această campanie verde nu face altceva decât să arate că există o sete și în rândul lor pentru o schimbare a situației. Mai mult, tinerii orașului arată cât de mult își doreau să fie implicați în această schimbare, iar faptul că n-au lăsat copacul acela singur spune multe despre empatia tinerei generații, care, din păcate, a tot fost ignorată și lăsată să plece din Alexandria ani la rândul.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Se deschide prima librărie în Teleorman. Asociația „Mihai Murar” oferă Alexandriei un loc dedicat cărților și cunoașterii

Următorul articol

Caracatița lui Drăgușin face ravagii în Alexandria: afaceristul Nae Tatu își construiește un imobil-mamut pe mijlocul străzii și tulbură un întreg cartier

Cele mai recente articole de Actualitatea politică