22, martie, 2019
Breaking News:
Home > Campanie Electorala

Campanie Electorala

Popularii europeni, susținători ai României

România va primi cu 8% mai multe fonduri europene în perioada 2020-2027 decât în actualul exercițiu de programare, conform proiecției bugetare. Asta înseamnă că România va trebui să aibă capacitatea administrativă de a atrage 25 de miliarde de euro, bani gratis, pentru dezvoltarea infrastructurii de toate tipurile și pentru proiecte sociale de impact. Această proiecție bugetară este sprijinită de Partidul ... Read More »

De dragul ilegalităților, PSD se dezice de proprii membri: Pușcaciu nu este membru PSD, dar bea bere cu Dragnea..

Carmen Dumitrescu După cum am relatat în zilele precedente, PMP Teleorman a făcut o contestație la AEP, legată de faptul că președintele unei secții de votare din comuna Cervenia este Marian Titel Pușcaciu, angajat al DGASPC Teleorman și membru de partid roșu. Dovadă în acest sens stau zecile de fotografii ale respectivului, postate pe pagina lui de Facebook, în care ... Read More »

Doru Coliu, deputat PMP: ”Teleormanul domnului Dragnea, moșia pe care oamenii sunt menținuți în sărăcie ca într-un laborator uriaș în care se studiază durata de viață a unei persoane căreia i s-a luat totul”

Monica Vasilescu Alegerile parțiale pentru cele trei administrații publice locale rămase fără primarii incompatibili au dat, din nou, prilej liderilor de partide să viziteze teritoriul întru susținerea candidaților preferați. Cele mai consistente mesaje către electorat au venit în această campanie din partea activului de partid de la Mișcarea Populară, care a demonstrat și la alegerile de la Olteni (câștigate de ... Read More »

Samuel Calotă: ”Sunt mai determinat ca niciodată să câștig aceste alegeri!”

Carmen Dumitrescu Candidatul ALDE la Senatul României, Samuel Calotă, continuă în forță campania electorală. Acesta a vizitat aproape toate localitățile județului și s-a întâlnit cu mii de oameni, încercând să-i convingă de faptul că programul ALDE este cel mai bun. El crede că ziua de duminică îi va aduce o recompensă pe măsura efortului depus și își dorește ca oamenii ... Read More »

Nicușor Dan: “Județul Teleorman este un județ confiscat de o oligarhie”

Carmen Dumitrescu Președintele USR, Nicușor Dan a sosit în aceste ultime zile de campanie în Teleorman și a organizat o conferință de presă… în autocar. Dincolo de originalitatea situației, jurnaliștii locali care au dorit să poarte un dialog cu liderul USR au avut posibilitatea s-o facă în termeni foarte deschiși, Nicușor Dan fiind, în esență, un om normal. Normalitatea s-a ... Read More »

Samuel Calotă: “Mă intrigă teleormanizarea asta!“

Candidat la Senatul României, Samuel Calotă este de-a dreptul revoltat de faptul că în ultimul timp se bate monedă pe ideea de teleormanizare, considerând că în felul acesta oamenii acestor locuri sunt demonizați. Atitudinea unora dintre candidații trimiși de la Centru este, de fapt, motivul revoltei candidatului ALDE, care nu înțelege cum e posibil ca niște oameni care nu știu ... Read More »

Eugen Pîrvulescu: “N-am obligații la PNL și nici la colegi, așa că nu voi numi pe nimeni în funcții pe baze incorecte”

Carmen Dumitrescu Eugen Pîrvulescu nu face parte din categoria carismaticilor politicii autohtone. Ba chiar în propriul partid, el are destui opozanți. Dar tocmai asta îl face interesant: că deși nu și-a construit în jurul lui o bază de adepți, el reușește să dărâme obstacolele și prejudecățile care l-au învăluit încă din prima zi a intrării lui în politică, atingându-și obiectivele ... Read More »

Petrică Popescu: “Candidez pentru că vreau să schimb ceva și pentru că știu că lumea e dezamăgită în oraș”

Petrică Popescu este candidatul ALDE la Primăria Alexandria. Nou intrat în politică, aceasta a plecat la drum cu speranța că va putea schimba ceva la nivelul Alexandriei și crede că ambiția și determinarea sunt suficiente pentru atingerea obiectivelor propuse. El va încerca în continuare să-i convingă pe alexăndreni că e timpul să schimbe actuala administrație a orașului, în ciuda faptului ... Read More »