Mihaela Burghiu – “bijutăreasa” din Consiliul Judeţean Teleorman

în Diverse

Monica Vasilescu

mihaela burghiu

Consilierii judeţeni ai Teleormanului fac parte, în majoritatea lor, din categoria socială de mijloc. Nici prea bogaţi, dar nici amărâţi. În linia aleşilor care se duc spre partea bogătaşilor se înscrie Mihaela Burghiu, de la PDL.

Unii investesc în case, terenuri şi maşini, alţii în diverse obiecte de valoare. Mihaela Burghiu are bijuterii multe. Multe primite, nu cumpărate. Domnia sa deţine, conform declaraţiei de avere depusă la intrarea în Consiliul Judeţean Teleorman, bijuterii personale în valoare de 20.000 euro, dobândite în perioada 1982-2011. Nu. Nu le-a obţinut din indemnizaţia de consilier, care însumează un salariu minim pe economie, ci din alte afaceri de familie pentru că, pe lângă ocupaţia de inspector la Poştă şi consilier judeţean, aceasta se preocupă şi cu SC Rami Impex SRL, acolo unde are 22% dintre acţiuni.

Cu toată accesoriile agonisite, Mihaela Burghiu nu face exces de avuţie şi nu se diferenţiază de celelalte femei din Consiliul Judeţean Teleorman prin expunerea podoabelor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*