Iubita lui Ovidiu Lipan Țăndărică e din Alexandria

în Cultură

ovidiu lipanCarmen Dumitrescu

În cei 50 de ani petrecuți pe scenă, Ovidiu Lipan Țăndărică a învățat că publicul este autoritatea supremă în evaluarea unui artist. De aceea, concertul susținut de Pasărea Rock la Alexandria, din a cărei componență face parte, a fost dovada certă că marii artiști sunt cei care își respectă publicul și care își construiesc momentele scenice în funcție de reacția acestuia. Concertul Pasărea Rock, care s-a desfășurat la Alexandria cu prilejul Zilelor Orașului, a fost singurul moment cu adevărat impresionant din cadrul programului întocmit de municipalitate.

De aceea și numărul celor aflați pe platoul din fața Casei de Cultură din Alexandria în seara de 31 august a fost net superior celui din celelelalte două seri de concerte, oamenii intuind că Ovidiu Tipan Țăndărică și Mircea Baniciu vor oferi un spectacol de neuitat. Și au avut dreptate. Mai mult, ca niște artiști care își înțeleg menirea, s-au întors pe scenă de câte ori publicul i-a chemat înapoi și au dat dovadă de un talent excepțional în comunicarea cu fanii. La finalul concertului, Ovidiu Lipan Țandărică a făcut și o declarație, având grijă să precizeze faptul că iubește Alexandria pentru că iubita lui este din acest oraș: “ A fost o seară minunată, publicul a fost alături de noi pe tot parcursul concertului.  Eu vreau să vin și data viitoare, pentru că îmi place foarte mult Alexandria, pentru că și iubita mea e din Alexandria. Eu cred că muzica bună nu are vârstă și că atunci când ești pe scenă și cânți cu pasiune e imposibil să nu fii iubit și apreciat de public. Care este, de fapt, singurul care contează cu adevărat pentru mine…”

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Cultură